+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Temat: ->>DIANA mieszanka HUSKY i MALAMUTA, skazana NA samotność PRZEZ swoją URODĘ.<<-

Domyślnie ->>DIANA mieszanka HUSKY i MALAMUTA, skazana NA samotność PRZEZ swoją URODĘ.<<-

''Diana - Tak to ja. Może i jestem ładna, ale co z tego!? po co mi ta uroda skoro nie mam kochającej rodziny, a przecież to jest dla mnie najważniejsze. Ludzie przychodządzy do schroniska tylko mówią, 'jaka to ja ładna', 'a jaka zadbana', ale nikt nie pomyśli żeby mnie stamtąd zabrać może i nie wyglądam na stęsknioną i przygnębioną nową sytuacją, ale ja to ukrywam i z nadzieją czekam na kogoś kto mnie naprawdę pokocha. Pokocha mnie, a nie moją urodę, która jest zgubna dla wielu posiadaczy moich przedstawicieli. Czekamm...''

Diana to suczka pomieszanych ras, alaskan malamute i syberian husky. Jest młoda, bo ma dopiero około 2 lat. Niby powinna szybko znaleźć dom, ale niestety te psy trafiają do schroniska tylko dlatego, że niedoświadczonemu właścicielowi spodobała się mała, puchata kuleczka, ale nie pomyślał, czy jest w stanie się nią zająć. Widać, że Diana cierpi w schronisku, może nie okazuje tego, aż tak bardzo, ale jest strasznie podenerwowana i wtedy skacze i próbuje się wyrwać. Pierwsze dni w schronisku spędziła bardzo dobrze, ale potem trochę się podenerwowała i strasznie zestresowana jest na spacerze. Próbujemy ją uspakajać, ale wiadomo, że tu takich odpowiednich warunków to znowu nie ma.

Cudownie by było gdyby ktoś na stałe zajął się Dianą! : (
    ona potrzebuje tylko trochę miłości, kąt w twoim domu i odpowiednią dawkę ruchu..

D-A-J J-E-J S-Z-A-N-S-E !! : ((
    a zyskasz cudownego przyjaciela na wiele lat.

----------------------------------------------------------------
    Więcej informacji na temat Diany i innych psiaków znajdziecie na blogu założonym przez wolontariuszki z jastrzębskiego schroniska : )
    www.pomozpsom.blog.onet.pl
    ----------------------------------------------------------------

DIANA PRZEBYWA W ''SCHRONISKU DLA BEZDOMNYCH PSÓW'' W JASTRZĘBIU ZDROJU numery kontaktowe znajdziecie na blogu

A OTO ZDJĘCIA DIANUSii =)

Ostatnio edytowane przez psiara_agg ; 21-03-2010 o 12:56

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

to tez jest tak ze przychodzą po nia czesto nieodpowiedzialni ludzie albo własnie tacy to twierdzą tylko ze ona łaaadna. Niestety tacy jej nie dostaną. tacy mieli Dżekiego i...go oddali bo zagryzł sobie z nudów kury,wogóle sie nim nie zajmowali.
    Suczka jest z terenu Libiąża.

Domyślnie

.............powtórka
    Ostatnio edytowane przez wilczek007 ; 28-02-2010 o 18:31

Domyślnie

.........powtórka
    Ostatnio edytowane przez wilczek007 ; 28-02-2010 o 18:30

Domyślnie

.......powtórka
    Ostatnio edytowane przez wilczek007 ; 28-02-2010 o 18:29

Domyślnie

a hopsne sobie Dianusię ;*

Domyślnie

Teraz znalazlam. Piekna psica. Podobno wlasciciel ma ja odebrac?
    Kontakt 507176898

Domyślnie

a wiesz ze ja tego nie wiem?...moze shanti cos wie, bo pracuje czesciej...

Domyślnie

Tak czy tak , piekna w gore.
    Kontakt 507176898

Domyślnie

Witaj Dianuś, śliczna jesteś!

Domyślnie

Ciekawe czy sie ktos interesowal.
    Kontakt 507176898

Domyślnie

mhmm ciekawe.. Dianuśś marnujesz się w schronisku! ;(

Domyślnie

Jakos cisza zapanowala. A sunia placze.
    Kontakt 507176898

Domyślnie

jakby był kto nadający sie na opiekuna to by pewnie poszła...

Domyślnie

Pieknoto ,pokaz sie.
    Kontakt 507176898

Domyślnie

na Diankę było kilku chętnych ale nie wiem jak to wyszło bo mieli byc dzis.

Domyślnie

No ciekawe czy cos sie wyjasnilo.
    Kontakt 507176898

Domyślnie

Ja jak zwykle, pisze tylko o jednym, poddajcie sunie sterylizacji, nie wydawajcie prosze psow zwlaszcza w typie rasy bez sterylek, kastracji.

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia