+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: ukochany spaniel Astor poszukiwany-woj. lubuskie- Pomóżcie!

Domyślnie ukochany spaniel Astor poszukiwany-woj. lubuskie- Pomóżcie!

Ponad miesiąc temu w okolicach Otynia (powiat nowosolski, woj lubuskie) zaginął ukochany Astor. Na mordce ma białą plamkę oraz białe skarpetki na tylnych łapkach. W dniu zaginięcia miał obrożę z niebieskim brelokiem. Jeśli ktoś zna jego los to proszę o kontakt 608855573. Wierzę, że jest ktoś kto wie gdzie jest poszukiwany psiak dlatego bardzo proszę o odzew.
    Ostatnio edytowane przez marrtusia ; 13-04-2010 o 11:38

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

A może masz zdjęcie psiaka to ułatwi szukanie.

Domyślnie

Cytat Napisał aska64 Zobacz post
    A może masz zdjęcie psiaka to ułatwi szukanie.
    tak mam tylko niestety nie wiem jak je dodać, jestem początkująca

Domyślnie

nie wiem co już robić.... wszyscy dookoła patrzą na mnie jak na wariatkę i dawno już temu postawili krzyżyk na tę sprawę.

Domyślnie

Ma może ktoś jakiś trop, ślad ?

Domyślnie

Może jednak Ktos coś kojarzy, każda wskazówka będzie cenna.proszę pomozcie mi. Będę wdzięczna

Domyślnie

Minęły już 4 miesiące... nadal nic... z uporem maniaka pytam czy może ktoś coś wie o losie Astora?

Domyślnie

a sprawdzałaś okoliczne schroniska?

Domyślnie

tak sprawdzalam wszystkie możliwe miejsca, zgłoszony jest chyba już wszędzie, może ktoś go wziął i nie chce go oddać... tak sobie tlumaczę, bo że stala mu się krzywda nie chcę przyjąć do wiadomości

Domyślnie

a jakieś ogłoszenia porobiłaś?porozwieszaj w miejscu zaginięcia i w pobliskich szkołach-dzieci często wiedzą i widzą więcej niż my

Domyślnie

3 dni po zaginięciu porozwieszałam w oklicznych miejscowościach ogłoszenia, dałam wielokrotnie ogłoszenia do Gazety Regionalnej (wychodzi ona na Nową Sól- pies zaginął ok 7km od tej miejscowości) oraz do Gazety Lubuskiej, która ma o wiele wiekszy zasięg, bo wychodzi na całą okolicę. Wszystkie gabinety weterynaryjne są obdzwonione oraz w nich porozwieszałam ogłoszenia, także w Zielonej Górze. Urząd Miasta, urząd Gminy Nowa Sól jest poinformowana o zaginięciu, moja tutejsza Gmina także, Straż Miejska w Zielonej Górze, W Nowej Soli, Schroniska też. W internetowych wydaniach tych gazet też są ogłoszenia. Na wielu stronach internetowych poświęconym zaginionym psom także są ogłoszenia Astora. Nie wiem co można jeszcze zrobić. Codziennie odwiedzam allegro, jeździłam na giełdę w Zielonej Górze, byłam na giełdzie w Lubiniu (to dość duża giełda) Nie wiem co się mogło z nim stać, wątpie, żeby gdzieś wpadł pod samochód, bo gdyby gdzieś leżał to bym to widziała bo codziennie z mężm przejeżdżaliśmy okolice robiąc kilkadziesiąt km. Ludzie na wiosce mówią, że pewnie go ukradli bo taki ładny pies. Nie wiem co o tym sądzić ... wiem tylko, że nie mogę się poddać

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia