-
ukochany spaniel Astor poszukiwany-woj. lubuskie- Pomóżcie!
Ponad miesiąc temu w okolicach Otynia (powiat nowosolski, woj lubuskie) zaginął ukochany Astor. Na mordce ma białą plamkę oraz białe skarpetki na tylnych łapkach. W dniu zaginięcia miał obrożę z niebieskim brelokiem. Jeśli ktoś zna jego los to proszę o kontakt 608855573. Wierzę, że jest ktoś kto wie gdzie jest poszukiwany psiak dlatego bardzo proszę o odzew.
Ostatnio edytowane przez marrtusia ; 13-04-2010 o 11:38
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Valp MaxiKompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras
Husse Valp Maxi to karma
Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).
Pełna ochrona stawów od urodzenia!
Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
Mocne kości i zdrowe zęby!
Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
-
A może masz zdjęcie psiaka to ułatwi szukanie.
-

Napisał
aska64
A może masz zdjęcie psiaka to ułatwi szukanie.
tak mam tylko niestety nie wiem jak je dodać, jestem początkująca
-
-
Dzięki za wklejenie fotek
-
nie wiem co już robić.... wszyscy dookoła patrzą na mnie jak na wariatkę i dawno już temu postawili krzyżyk na tę sprawę.
-
Ma może ktoś jakiś trop, ślad ?
-
Może jednak Ktos coś kojarzy, każda wskazówka będzie cenna.proszę pomozcie mi. Będę wdzięczna
-
Minęły już 4 miesiące... nadal nic... z uporem maniaka pytam czy może ktoś coś wie o losie Astora?
-
a sprawdzałaś okoliczne schroniska?
-
tak sprawdzalam wszystkie możliwe miejsca, zgłoszony jest chyba już wszędzie, może ktoś go wziął i nie chce go oddać... tak sobie tlumaczę, bo że stala mu się krzywda nie chcę przyjąć do wiadomości
-
a jakieś ogłoszenia porobiłaś?porozwieszaj w miejscu zaginięcia i w pobliskich szkołach-dzieci często wiedzą i widzą więcej niż my
-
3 dni po zaginięciu porozwieszałam w oklicznych miejscowościach ogłoszenia, dałam wielokrotnie ogłoszenia do Gazety Regionalnej (wychodzi ona na Nową Sól- pies zaginął ok 7km od tej miejscowości) oraz do Gazety Lubuskiej, która ma o wiele wiekszy zasięg, bo wychodzi na całą okolicę. Wszystkie gabinety weterynaryjne są obdzwonione oraz w nich porozwieszałam ogłoszenia, także w Zielonej Górze. Urząd Miasta, urząd Gminy Nowa Sól jest poinformowana o zaginięciu, moja tutejsza Gmina także, Straż Miejska w Zielonej Górze, W Nowej Soli, Schroniska też. W internetowych wydaniach tych gazet też są ogłoszenia. Na wielu stronach internetowych poświęconym zaginionym psom także są ogłoszenia Astora. Nie wiem co można jeszcze zrobić. Codziennie odwiedzam allegro, jeździłam na giełdę w Zielonej Górze, byłam na giełdzie w Lubiniu (to dość duża giełda) Nie wiem co się mogło z nim stać, wątpie, żeby gdzieś wpadł pod samochód, bo gdyby gdzieś leżał to bym to widziała bo codziennie z mężm przejeżdżaliśmy okolice robiąc kilkadziesiąt km. Ludzie na wiosce mówią, że pewnie go ukradli bo taki ładny pies. Nie wiem co o tym sądzić ... wiem tylko, że nie mogę się poddać
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia