-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego
Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych
kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają
stanom zapalnym skóry, a także zapewniają
zdrową i lśniącą sierść.
Produkt 100% naturalny
Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.
|
Unikalny proces produkcji
Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.
|
-
ja ogłaszać nie umiem ale są bazarki może warto zainwestować 10 zł ? ja będę od czasu do czasu podnosić
-
http://www.dogomania.pl/threads/1826...T-na-staruszki
link do jednego z bazarków ogłoszeniowych ...ale na ogłoszenia trzeba poczekać bo dużo pracy mają
-
http://allegro.pl/item981767176_mam_...e_pokocha.html
Proszę Ode Mnie na dobry początek!
Tej psinie trzeba znaleźć dom,naprawdę szybko!
-
-
Mi tez zalezy na domku dla niej,psina jest taka piekna!
-
hopkaj po domek staruszko
-
-
-
podnoszę śliczną staruszkę
-
-
wiec trzeba szukać jakiegoś transportu ...miejmy nadzieję że nie będzie to duża przeszkoda
-
A pytaliscie na forum czy jest mozliwy transport? Strasznie chce aby psinka znalazła juz swój domek,spójrzcie na nią,ona zmarnieje w schronie!
-
Martuś - a może podzielić transport na etapy - tak jak było z czekoladką ? Może ktoś by oneczkę przejął w Poznaniu ? Rzeczywiście szkoda każdego dnia...
-
Jezeli psiak zostałby dowieziony do Poznania,a transport byłby opłacony to moglibyśmy zawieść psinke do Kalisza w umówiony dzień.
-
może i tytuł by trzeba zmienić że potrzeba transport od miejsca do miejsca?
-
-
Szkoda 
Nie upadajmy na duchu - szukajmy dalej !
-
-
Może jadłaby lepiej ( i przyswajała ) gotowane jedzonko ...
-
-
no napewno by jej lepiej smakowało!!! moze kupimy jej jakies puchy??nastepnym razem zawieziemy!!! gdybym tylko mogła juz bym ja wzieła,jak sobie pomysle jaki czeka ja los jesli nie znajdzie domu
-
Martuszko - to są działania doraźne i raczej nie przyniosą większego efektu ...niestety . Mogą NAM troszkę poprawić samopoczucie, ale ja mam wrażenie, że jeśli suczka nie ma wyraźnych objawów chorobowych, to cierpi prawdopodobnie na depresję schroniskową . Jej jest potrzebny co najmniej dobry tymczas .
-
Tak ja tez tak sądze zeby na tymczas ją dać chocby na razie,biedulka ,jak ta kobieta mogła robić nadzieję!?
Cały czas myslę o tej małej
-
Uprawnienia