-
Wyglada to na ścieme. Wg mnie wlascicielka psiaków bala sie napadu na nia za dwa mioty szczeniat i brak sterylizacji suk oraz "utrudniania"(tak wiele osob okresla wizyty przedadopcyjne i umowy) szukania domów dla maluchów.
Nie do uwierzenia jest fakt że sunka zostala wysterylizowana 6 tygodni po porodzie... No chyba, ze jakis "mądry" weterynarz sie za to zlapal.
Jak zwykle szkoda psiaków.
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Kochani to ja mam jednego szczeniroa dużego dla którego szukam domu. Mam teoretycznie. Obiecałam pomóc.
Po matce owczarku środkowoazjatyckim
-
Banned
Popros dor00te o pomoc. Zobacz jak szybko poszla jej adopcja...ilu? 6 szczeniorow?
-
Banned
swoje tak szybko wydała to może ma domy dla naszych ....( ironia)
-
Nie bardzo rozumiem czym wszyscy się tak wzburzyli....tym, że wszystkie szczeniaki znalazły nowe domy czy tym, że tak szybko? Miałam więcej szczęścia niż Wy w znalezieniu nowych właścicieli dla piesków i dlatego jestem tą złą i nieodpowiedzialną? Czyli jest to zwykła zazdrość i stąd te ironiczne komentarze (nawiasem mówiąc zbędne i niczego nie wnoszące). Dla ścisłości niczego się nie wystraszyłam, bo na tą stronę trafiłam już po tym jak pieski zostały oddane. Ewidentnie logowanie się i wyjaśnianie czegokolwiek mija się z celem, bo już i tak macie z góry wyrobione zdanie.
-
Banned
skoro masz wiecje szczęscia niz my to szukaj tez naszym psiakom domków !!!
-
-

Napisał
d0r0ta_rr
Dla ścisłości niczego się nie wystraszyłam, bo na tą stronę trafiłam już po tym jak pieski zostały oddane.
W takim razie po co był zakładany wątek, bo chyba coś mi umknęło...
-
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia