Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
foteczki super
trzymam kciuki za obserwatora![]()
witajcie chłopaki z rana![]()
Niestety tak ale to cieniutki łańcuch, musi tam być ponieważ nie toleruje tam innych samców i co chwile atakował Bolero aż ten nie chciał nigdzie chodzić tylko siedział w koncie...
Lecz codziennie jest wyprowadzany, lepsze to niż bycie w schronisku i być gryziony przez duże silne psy
Tam ma przynajmniej blisko opiekunów![]()
NIESTETY DOMEK NIE WZBOGACI SIE O TEODORKAPani była zainteresowana z Tołcza. Znalazła go na allegro chyba bo pytała czy aukcja nadal aktualna-wszystko szło dobrze tylko jak pani usłyszała że za pieska trzeba płacić 30 zł to nie była zadowolona
moim zdaniem to nie jest duża suma za tak wspaniałego psa..i jeszcze ok 580 km w jedną strone do niej jest i gdy spytałam czy gdyby wizyta przedadopcyjna poszła dobrze to dorzuciła by na paliwo to powiedziała ze że nie ma pieniędzy itp. ALe najgorsze to to że ona ma psa samca! I teodor miałby być na podwórku i pani powiedziała że może oddać swojego psa!
Dla mnie to chore i zrezygnowałyśmy z tego domku! Pani nie może oddac swojego psa którego ma od kilku lat! A co gdyby znudził się jej teodor? Widocznie nie był to odpowiedni dom dla niego..
ale znajdzie się lepszy
![]()
oddać swojego żeby adoptować innego??
BEZ SENSU !!!
co sobie ludzie myślą?
ale się wkurzyłam...
jeszcze będą dzwonić, zobaczycie![]()
No szkoda,że nie wyszło z tym domkiem
no ale lepiej żeby tamta pani nie oddawała swojego pieska dla innego to by było chore !!
Jak można wogole wpaść na taki pomysł !!
czekamy na następne zgłoszenia dla obu psiaków !!
Zakładki