Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
dzięki polubke kochana!!!!! super robota!!!!
ciotki częstujcie się!!!
mi się tekścik w nr 1 i nr 4 najbardziej podoba
Już nie pada. Wieczorem przesyało, a w nocy znów zaczęło. Dziś rano nie pdało, potem chwilę padało, i teraz znów spokój już z godzinę. wykorzystałam to na sporym spacerku i bieganiu w ogrodzie. Obfociłąm ją najłądniej, gdy patrzyła za trzymanym w ręku kamieniem oczywiście.
Ale wstawię dopiero wieczorem, bo teraz mi net mulić będzie bardzo. Ładne focie w zielonej trawce, jak parzy w obiektywsuper do ogłoszeń.
Psa nie spotkaliśmy żadnego. To chodzenie na smyczy oceniam jako- średnie. Bo raz lepiej, raz gorzej.
http://www.dogomania.pl/threads/1855...1#post14673231
w przygotowaniu bazarek bluzeczkowy dla suni
jak jakaś ciotka coś ma to poproszę o dokłądkę
dorzucam 10 pln misiecznie. prosba o numer konta na priva i jesli bede sie spozniac, pogoncie mnie
Dziękuję kizimizi za zaproszenie.
Kwota nie jest jakaś wygórowana. Na razie zapisuję. Zajrzę nieco później.
witamy wujka u Heidi
a sunia dziś na spacerkach wciąż tych kamieni szukała, jak pół godz lata po ogrodzie to non stop w ruchu, nie położy się odpocząć, jęzor wisi, a ona wciąz coś nowego szuka, lata po zakamarkach. Ale jak tylko widzę, że leci do kamieni i ją wołam karcąco, od razu się odwraca i przylatuje do mnie. Wtedy chwalę. Ja spcjlanie siedzę i się nie ruszam, a ona wciąż gania
Piłkę przynosi do nogi, ale patyka oddać nie chce i się szarpiemy, a potem ona go przerabia na drzazgi
Dostałą dziś te tabletki, zjadłą pięknie.
Jak jest uwiązana to tylko leży na posłanku, nie kręci się na tej smyczy, poszczeka z tęsknoty i od razu idzie leżeć.
Dziś padało tylko ranop, potem nawet słońce się przebiło, to sunia sucha dziś
Spotkałyśmy kota. On stał pod płotem, niedaleko, głupek jeden, a ona go nie widziała. Pokazałąm jej specjalnie, by ją sprawdzić, trudno jeden stres kota więcej,ale dla suni może stres odejdzie, gdy się dowiemy, że nie wolno jej do domu z kotami. No i sunia podleciałą do niego, stanęła niedaleko (nawet gdy smycz poluzowałąm nie rzuciłą się) i obszczekiwałą najeżona, machając energicznie ogonem. Odwołąna spokojnie odeszłą
Ale chwilę potem spotkałyśmy na swej drodze spokojnego beagla, a ona go obszczekała. Nakręcona jeszcze chyba była.
Czyli co to znaczy z kotem?
jutro sunia jedzie do hoteliku w Obornikach , ciesze się bo jest cudna i na pewno szybko znajdzie dom
no właśnie , i nie musiałaby nigdzie jechać....
Zakładki