+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 75 z 310

Temat: Wesoła Heidi znalazła domek :)

kizimizi is on a distinguished road Avatar kizimizi
    Mieszka w
    z Dl.Slaska obecnie Londyn

Domyślnie

Cytat Napisał polubek Zobacz post

proszę heidi. ja mykam spać bo jestem padnięta
    dzieki Polubku.
    Borysie możesz przekopiwoać to do 1 postu?

Prosze czestować sie banerkami

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

dzięki polubke kochana!!!!! super robota!!!!
    ciotki częstujcie się!!!

mi się tekścik w nr 1 i nr 4 najbardziej podoba

Już nie pada. Wieczorem przesyało, a w nocy znów zaczęło. Dziś rano nie pdało, potem chwilę padało, i teraz znów spokój już z godzinę. wykorzystałam to na sporym spacerku i bieganiu w ogrodzie. Obfociłąm ją najłądniej, gdy patrzyła za trzymanym w ręku kamieniem oczywiście.
    Ale wstawię dopiero wieczorem, bo teraz mi net mulić będzie bardzo. Ładne focie w zielonej trawce, jak parzy w obiektyw super do ogłoszeń.

Psa nie spotkaliśmy żadnego. To chodzenie na smyczy oceniam jako- średnie. Bo raz lepiej, raz gorzej.

Domyślnie

Nr. 4 jest rewelacyjny

Domyślnie

http://www.dogomania.pl/threads/1855...1#post14673231

w przygotowaniu bazarek bluzeczkowy dla suni
    jak jakaś ciotka coś ma to poproszę o dokłądkę

Domyślnie

dorzucam 10 pln misiecznie. prosba o numer konta na priva i jesli bede sie spozniac, pogoncie mnie

Domyślnie

dziękumey bardzo!!!

konto chyba b ędzie moje, ale to jeszcze do ustalenia

Domyślnie

witamy wujka u Heidi

a sunia dziś na spacerkach wciąż tych kamieni szukała, jak pół godz lata po ogrodzie to non stop w ruchu, nie położy się odpocząć, jęzor wisi, a ona wciąz coś nowego szuka, lata po zakamarkach. Ale jak tylko widzę, że leci do kamieni i ją wołam karcąco, od razu się odwraca i przylatuje do mnie. Wtedy chwalę. Ja spcjlanie siedzę i się nie ruszam, a ona wciąż gania
    Piłkę przynosi do nogi, ale patyka oddać nie chce i się szarpiemy, a potem ona go przerabia na drzazgi
    Dostałą dziś te tabletki, zjadłą pięknie.
    Jak jest uwiązana to tylko leży na posłanku, nie kręci się na tej smyczy, poszczeka z tęsknoty i od razu idzie leżeć.
    Dziś padało tylko ranop, potem nawet słońce się przebiło, to sunia sucha dziś

Spotkałyśmy kota. On stał pod płotem, niedaleko, głupek jeden, a ona go nie widziała. Pokazałąm jej specjalnie, by ją sprawdzić, trudno jeden stres kota więcej,ale dla suni może stres odejdzie, gdy się dowiemy, że nie wolno jej do domu z kotami. No i sunia podleciałą do niego, stanęła niedaleko (nawet gdy smycz poluzowałąm nie rzuciłą się) i obszczekiwałą najeżona, machając energicznie ogonem. Odwołąna spokojnie odeszłą
    Ale chwilę potem spotkałyśmy na swej drodze spokojnego beagla, a ona go obszczekała. Nakręcona jeszcze chyba była.

Czyli co to znaczy z kotem?

Domyślnie

Moj adeklaracja 10zl/miesiecznie.
    Jak bedzie konto wyslijcie, prosze PW od razu przeleje pieniadze.
    Ciocia Polubek! piekne bannery!

Mieszka w

Domyślnie

Cytat Napisał kora78 Zobacz post
    Czyli co to znaczy z kotem?
    jak nie rzuciłą sie zeby go zjesc tylko szczekałą to znaczy ze nie ma złych zamiarow. Jakby go goniłą bo on by uciekał to też całkiem normalne.Ale nie podeszła też zeby go powąchac czyli nie ejst pewne, z ebedzie obojętna gdy np. kot podejdzie do miski.

Mieszka w

Domyślnie

podnosimy sunieczke na noc

Domyślnie

Jestem Kora
    Bannerek Ci dodam najpóźniej pojutrze jak juz dosiądę swojego kompa i normalnie będzie w mozilli wyglądać, bo zrobienie czegokolwiek w operze dla mnie graniczy z cudem...

Dopiszcie ode mnie niestety tylko 10zł jednorazowo

Mieszka w

Domyślnie

Cytat Napisał marta0731 Zobacz post
    Jestem Kora
    Bannerek Ci dodam najpóźniej pojutrze jak juz dosiądę swojego kompa i normalnie będzie w mozilli wyglądać, bo zrobienie czegokolwiek w operze dla mnie graniczy z cudem...

Dopiszcie ode mnie niestety tylko 10zł jednorazowo
    Borys dopisze.
    I poprawie fiornsteinkę na stełe

Domyślnie

Rano już zmieniłem
    ,,Chciałby nad poziomy człek , a tu ciągle niż. Nie uciągnie pusty łeb ciężkiej d..y wzwyż.''

Domyślnie

Niestety nie mogę pomóc, sama proszę o deklarację

Domyślnie

qrcze kiepsko z kasą... mogę tylko podrzucić
    Ona nie może wrócic do schroniska
    Nasza Musia [*]

Domyślnie

sunia lubi bawić się pustymi butelkami

Domyślnie

borysus dopisz w 1 poście:
    wydatki:
    wet 23zł (zapłata kory78 i kizimizi), a ze skarbonki Heidi- 0zł
    borysus offujesz sunię? podrzucaj swój bazar w górę

Domyślnie

Dziś wyszedł z nią na spacerek przyjaciel, który na marginesie- boi się obcych psów, a nią był zachwycony, zero agresji. Tylko został nieźle ubłocony Dama nie chciała go wypuścić

Domyślnie

To Dama potrafi sobie zjednac meskie serca

Domyślnie

jutro sunia jedzie do hoteliku w Obornikach , ciesze się bo jest cudna i na pewno szybko znajdzie dom

Domyślnie

Cytat Napisał czerda Zobacz post
    jutro sunia jedzie do hoteliku w Obornikach , ciesze się bo jest cudna i na pewno szybko znajdzie dom

Dobrze że o tym jeszcze nie wie, bo by mała wariatka tam nikomu na osiedlu spać nie dała

Mieszka w

Domyślnie

Marta a jak Ci sie sunia spodobala? moze twoj znajomy co sie tak zachwycil by ja sobei wzial ?

Domyślnie

no właśnie , i nie musiałaby nigdzie jechać....

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia