-
Piękny kociak szuka domu! Warszawa
Przychodzi do mnie na balkon od jakiegoś czasu kot. Wcześniej miał obróżkę, teraz ma tylko ślad po niej. Ewidetnie był czyjś, bo chętnie przychodzi, jak okaże mu się spokój (albo tak bardzo chce jedzenia), łasi się, mruczy, ale nikt z okolicy nie zgłosił się, nie zgubił kota. Sama mam dwa koty i psa, więc poza dokarmianiem nie mogę zrobić nic więcej, ale widać po nim, że bije się z innymi kotami, może i psami, ma strupy i zadrapania. Przychodzi regularnie, łatwo będzie go złapać, ale muszę wiedzieć, że ktoś rzeczywiście przygarnie go i będzie mu tam dobrze. Oddam tylko w dobre ręce, jak znajdzie się chętny, gwarantuję szczepienie kota, jego odrobaczenie i kastrację. Nie wiem, czy oprócz tego ma jakieś choroby.
Póki co, kot jest dokarmiany regularnie, śpi u mnie na balkonie w pudełku ze steropianem i kocem, żeby było mu ciepło. Obecnie wygląda lepiej niż na zdjęciach, przytył trochę i już nie jest tak poobijany i podrapany, nie wiem na jak długo.

-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
-
-
Wiem...
Dlatego też jestem sama skłonna go ogarnąć - wyczyścić, odrobaczyć, wykastrować, zaszczepić..Może tak będzie łatwiej..
-
Wiesz w jakim on jest wieku ?
Strasznie mi przypomina mojego poprzedniego tymczasa, który był ze mną 11 miesięcy i później pojechał do domku... Stąd sentyment do biało-burych
-
Myślę, że jakieś 3 lata...tak na oko. Może i mniej?
-
Doszły mnie słuchy, że kot zostaje
-
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia