+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Piękny kociak szuka domu! Warszawa

Domyślnie Piękny kociak szuka domu! Warszawa

Przychodzi do mnie na balkon od jakiegoś czasu kot. Wcześniej miał obróżkę, teraz ma tylko ślad po niej. Ewidetnie był czyjś, bo chętnie przychodzi, jak okaże mu się spokój (albo tak bardzo chce jedzenia), łasi się, mruczy, ale nikt z okolicy nie zgłosił się, nie zgubił kota. Sama mam dwa koty i psa, więc poza dokarmianiem nie mogę zrobić nic więcej, ale widać po nim, że bije się z innymi kotami, może i psami, ma strupy i zadrapania. Przychodzi regularnie, łatwo będzie go złapać, ale muszę wiedzieć, że ktoś rzeczywiście przygarnie go i będzie mu tam dobrze. Oddam tylko w dobre ręce, jak znajdzie się chętny, gwarantuję szczepienie kota, jego odrobaczenie i kastrację. Nie wiem, czy oprócz tego ma jakieś choroby.
    Póki co, kot jest dokarmiany regularnie, śpi u mnie na balkonie w pudełku ze steropianem i kocem, żeby było mu ciepło. Obecnie wygląda lepiej niż na zdjęciach, przytył trochę i już nie jest tak poobijany i podrapany, nie wiem na jak długo.

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Jaki bidulek...
    Jemu najpierw przydałby się domek tymczasowy, ludzie wolą brać koty z DT niż z ulicy...

Domyślnie

Wiem... Dlatego też jestem sama skłonna go ogarnąć - wyczyścić, odrobaczyć, wykastrować, zaszczepić..Może tak będzie łatwiej..

Domyślnie

Wiesz w jakim on jest wieku ?

Strasznie mi przypomina mojego poprzedniego tymczasa, który był ze mną 11 miesięcy i później pojechał do domku... Stąd sentyment do biało-burych

Domyślnie

Myślę, że jakieś 3 lata...tak na oko. Może i mniej?

Domyślnie

Owszem Za bardzo się zadomowił, żeby teraz go gdzieś oddawać

Domyślnie

Cytat Napisał Bluebayou Zobacz post
    Owszem Za bardzo się zadomowił, żeby teraz go gdzieś oddawać
    Bardzo, bardzo się cieszę

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia