B_p mąż arniki wiezie jej tymczasik nr tel 697544244 DTCzym dojechać z Bieżanowa? Nie mam samochodu, ale chciałabym pomóc. Proszę, powiedzcie co mogę zrobić. W takim razie przyjmę dwa nieduże psy. Mieszkam w Bieżanowie. Nie mam samochodu. Jeśli ktoś mógłby je podrzucić byłabym niezmiernie wdzięczna. Mieszkam w Starym Bieżanowie.
shaaka podaję swój nr tel.:
513158156
witam. ja również mieszkam w bieżanowie. póki co ja mam miejsce dla jednego psa (nie dużego, gdyż do małego mieszkania) i moja koleżanka również dysponuje jednym miejscem w mieszkaniu..
.DT zajęty już
Kasiaistotka (tel. 509184530).
DT Nie mam transportu, ale jeśli ktoś by jechał w okolicy Ronda Mogilskiego, mogę się na parę dni zaopiekować kotem
DT zajęty już jest u niej kociak
MARISELLA DT W razie czego mój nr tel. 601 267 567. mąż arniki wiezie jej tymczasik DT zajęty już
Przepraszam, ale poradzę sobie teraz z dokładnym przeczesaniem wątków, więc pytam na końcu - czy jest jeszcze potrzeba pomoc? Mamy w domu wolny nieduży pokój, mogę tam umieścić kilka kotów lub jakiegoś psa (ew. dwa-trzy psy, które się nie pogryzą) - pokój ma jakieś 12 metrów kwadratowych. Mogę też przyjać klatki z jakimiś mniejszymi zwierzętami.
Mam jeden transporter i smycz z obrożą, ale nie mam transportu. Mieszkamy przy na Prądniku, przy Parku Wodnym i Multikinie.
Mamy ogród, ale za słabo ogrodzony dla kotów, a dla psów się chyba nie nada, bo przechadzają się tamtędy bezdomne koty dokarmiane przez sąsiada, nasza kocia trójka, wypuszczamy też na ogród naszą dobermankę-staruszkę (boję się konfliktu). Jeśli jednak sytuacja byłaby bardzo zła mogłabym chyba jakiegoś jeszcze psa umieścić w takim małym pomieszczeniu gospodarczym w ogrodzie no albo w samym ogrodzie i liczyć, że żaden zwierz nie ucierpi...
Umieściłam to ogłoszenie także na Miau.
PS. Wolałabym, żeby ewentualne psy do wzięcia nie były agresywne... (przepraszam, wiem że dla takich będzie najtrudniej z domem...
Ank@ DT ? tel. ?? z kim można się kontaktować jeśli jestem zainteresowana awaryjnym dt ?
ma ktoś tel do inspektorów z tozu którzy sa na miejscu ?
już jedzie do niej jakaś bida 
Bardzo dziękuję paniom które przywiozły mi sunię do Bieżanowa.
Psy poznały się na spacerze. Jak na razie były 2 spięcia: o ogryzek od jabłka i o miejsce do spania.
Nowa sunia Maja broni jedzenia i miejsca które wybrała sobie do spania i zaatakowała Freda ( ten oczywiście nie był gorszy i i oddał). Na szczęście obeszło się bez rozlewu krwi.
Nic nie wiem o Maji. Martwi mnie tylko to, że duuużo pije i duuużo sika. Albo to stres, albo zapalenie pęcherza, albo jeszcze coś gorszego .....
qlpiak Mój nr tel. 502 313 972.DT Mogę wziąć psa, niestety tylko jednego, bo mam psa, który nie ucieszy się z wizyty gościa i będę musiała psy izolować (dam radę, nie pierwsza to taka dłuższa wizyta u mnie w domu). Niestety nie mam jak dojechać do schroniska. Mieszkam na Prądniku Czerwonym. Gdyby ktoś zabierał w kierunku Huty więcej psów, mogę gdzieś po drodze zabrać jednego. Nie mogę dodzwonić się do schroniska na tel. podane w wiadomościach jako tel. w sprawie ewakuacji, ciągle zajęte.
DT zajęty już jedzie do niej psiak wiezie go Iwona
jajeczko---Agnieszka tel. 507063507 DT Mam duze mieszkanie na A. Mickiewicza bez zwierzat, moge zabrac dwa spokojne psy lub
jednego duzego jesli musi byc sam, NIE MAM TRANSPORTU, smyczy, obrozy, ale moge kupic!
DT zajęty już jedzie do niej psiak wiezie go Karina & Ewelina.
Akcja wykonana 
Dwie sympatyczne i mlode dziewczyny przywiozly mi dwa stare wilczury, dziekuje za sprawna organizacje! Szkoda ze nie moglam pojechac tam osobiscie, wybralabym zwierzaki bardziej odpowiednie do moich warunkow, bo jeden lekko utyka a ja na 2 pietrze mieszkam...
W kazdym razie sa ciche, lagodne, nie przyzwyczajone do zycia w mieszkaniu, obsikaly mi sciany, szafy, wszystko! 
Niestety nie moga u mnie zostac na stale, juz mam duzego psa schroniskowego (z dogomanii zreszta), obecnie przebywajacego w rodzinnym domu na ogrodzie, dzieki czemu moglam przygarnac te dwa tymczasowo. Nie wiem czy uda im sie znalezc dom, sa juz stare, siwiejace, raczej do ogrodu niz do mieszkania...ale bede probowac!
pozytywa Martyna 608087322 DT mąż arniki wiezie już jej tymczasik
Ja moge przyjac jakiegos nie dużego psa (moze być szczeniak, bo mam cierpliwosc do zwierzat). Niestety nie mam transportu, wiec jakby ktos tam jechal i mógł podrzucić na Batorego to czekam.
agniech_a nr tel.
604-853-891 DT Wieliczka
Witam, mogę przygarnąć jednego pieska, najlepiej w miarę spokojnego, bo w domu są już 2 psy, jest ogródek, więc nie ma problemu; jedyny to taki, że to Wieliczka i nie mam transportu, jeśli ktoś dałby radę przywieźć pieska byłoby super,
Piesek dotarł, bardzo spokojny staruszek
Ponownie dziękuję za transport, wiem, że było ciężko. Niestety nie będzie możliwości, żeby został u nas na dłużej, ale postaram się popytać, może uda się, żeby jednak znalazł dom...
zdwrdwd tel.
509-408-978ul. Orłowskiego 9 (obrzeża NH) DTMogę wziąć jednego psa. Najlepiej starą sukę (a nóż zostanie na DS). Średnią. Taką żeby nas nie zjadła.
Nie mam transportu!!
Mogłabym wziąć coś większego gryzoniowatego (królik, świnki) albo mniejszego (koszatniczka, myszoskoczki itp.) ale mniejsze z klatkami. Małe się gdzieś upchnie

Musimy tylko wiedzieć czy jest taka potrzeba.
Pies już u mnie. Tia... suka full wypas - siad umie, łape umie podać, nawet żebrać umie, wszystko umie

Deszczowyjka -
Krowodrza (al. Kijowska) Kontakt: 500 422 401 DT Możemy zaoferować miejsce dla jednego z psiaków, które zostały przywiezione na Kobierzyńską. Mamy mieszkanie, bez zwierząt, więc miejsce jest dla psiaka raczej do kolana. Nie mamy jednak transportu. Mieszkamy w dzielnicy
Do nas Piesek też dotarł
Bardzo dziękujemy za pomoc w transporcie Annie&Bonnie
Zakładki