+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Temat: Pomocy !!! -szukam psiej mamki dla dwóch kilkudniowych szczeniaków we Wrocławiu

Domyślnie

Cytat Napisał orchidee Zobacz post
    "Odpowiedzialne osoby" to znaczy takie, które po kilku miesiącach pieskiem się nie znudzą i nie wyrzucą go na ulicę. Założyłam wątek w Psy do adopcji.
    Tutaj wszyscy są zapsieni i raczej nie znajdziesz "nabywców"...
    Trzeba oglaszać, ogłaszać i jeszcze raz oglaszać gdzie się da... poza tym porobić ladne zdjęcia bo bez tego ani rusz.
    *~~*~~*ŚLĄSKI

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Proszę bardzo, piękne zdjęcia... Wysłałam już ze 100 maili do znajomych, kilka wątków na dogomanii. Dziś już padam... Zrobiłam co mogłam. Jeśli chcesz pomoc porozsyłaj tą wiadomość do swoich przyjaciół. Możesz podać na priv maila to Ci wyśle gotowca do przesyłania dalej.

Domyślnie

Wszyscy moi przyjaciele sa niestety zapsieni... najważniejsze są ogloszenia w internecie i w gazetach.
    *~~*~~*ŚLĄSKI

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia