Majka ....pokazujemy sie z ranka....![]()
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
kama...wpisz wpłaty
kama210 - jednorazowo 50zł
Aimez_moi - jednorazowo 25 zł
anita_happy 25 zł/mc
hotelik 250 zł/mc +wet
czyli brakuje 225 zł
ZMIEŃ tytuł...
apatyczna i zagubiona sunia z cieczką na ulicy -awaryjny hotelik-brak deklaracji-czy zostawić ją samopas?
happy-mamas ja dzis widziała....na bank ma cieczke bo psy za nia biegaja, a ona miesza sie i jest zagubiona..nie umie sie obronic przed adonisami..m.in. nasz kochany CYWIL!!!!!!!!!!!
ona taka maleńka, a takie kolosy ja atakują!
już zmieniam ...
wiedziałam że cieczka tuż, tuż . I JESZCZE ONA MA PEŁNO KLESZCZY ...
ja to chyba nie mam szczęścia do wątków .... jednak trzeba zacząć żebrać po innych wątkach, tyle bidy wokoło... może ktoś się zlituje
Szydłowiec - studnia bez dna ... bezpańskie psy są na każdej ulicy , SUKI W CIĄŻY ... SZUKAMY DOMÓW TYMCZASOWYCH za zwrot kosztów , prosimy o ogłoszenia dla psów zabranych z ulicy
piękna czarnulka ..trochę jak labrador - 3 lata rodziła co cieczkę .. szukamy DT za zwrot kosztów karmy i weta - PILNE
kama....rozmawiałm z yumanji...weźmie sunie..ale musimy miec troche kasy :/
cywila tez weźmie - on ma juz miejscówke zapewnioną..
po 20 czerwca...
moze ktos przetrzyma sunei do 20 czerwca:/
Ona ma takie fajne, pręgowane pycho, jak Włodzia z azylu... Anita, pamiętasz Włodzię, tą sunię oblaną kwasem? Wiesz, jak ona teraz zarośnięta?![]()
hopsaj sunieczko..moze ktos nam pomoze
jeju ona mi spokoju nie daje
... dzis jeździłam po osiedlu - nie widziałam jej ....
zostawiłam pod śmietnikiem jedzenie i jak potem przejeżdżałam drugi raz to jej ciągle nie było ...
za to załapał się inny bezdomniak co wyskoczył z pola za zoz-em ... wciągnął całą puchę , która była dla Majki, nie mogłam mu odmówic ...
anita - Twoja mama ją widuje na osiedlu???????????? , ona się kręci koło zoz-u przy biedronce... przynajmniej ja jej tam dawałam jeść ...
a teraz z tą cieczką to może byc wszędzie, i te wszystkie psy nie dadzą jej spokoju,
a ona taka chudzinka, wylękniona ...
Szydłowiec - studnia bez dna ... bezpańskie psy są na każdej ulicy , SUKI W CIĄŻY ... SZUKAMY DOMÓW TYMCZASOWYCH za zwrot kosztów , prosimy o ogłoszenia dla psów zabranych z ulicy
piękna czarnulka ..trochę jak labrador - 3 lata rodziła co cieczkę .. szukamy DT za zwrot kosztów karmy i weta - PILNE
Dziewczyny trzeba ją szybko zabrać, pewnie ma pierwszy tydzień cieczki, bo zaraz będzie za pózno, chociaż na czas cieczki ją przetrzymać. I zakroplić jej coś na kleszcze bo jeszcze bebeszji dostaniejeśli jest miejsce to zabierzcie ją a pieniądze się dozbiera, niech chociaż teraz miesiąc posiedzi w hoteliku w międzyczasie coś się wymyśli.
kama ja dzis rosyłałam watek maluszki po ludziach i nic
Kama porozsyłaj watek po ludziach
Plicha dzieki, ze zajrzałas...
mala ma miejsce w hoteliku...w niedziele mozliwy transport...
problem w tym, ze jak widzis - zagineła!!!!moze ja te psy wystraszyly, kt ja sledziły
kama moja mamcia nei widzila jej tez
rozgladaj sie...
moze AIMEZ cos poradzi jak wróci...ja jutro bede sie widziec z yuma to pogadam :/
pies bez deklaracji dla nas to samobójstwo
musimy uzbierac 150 zł za hotelowanie + karma + wet
karme moze ejsc narazie z lidla!
Wiem że ciężko zebrać na hotelik ale jak ona cieczkę ma to trzeba szybko działać, psy nie dadzą jej spokoju i może się to dla niej żle skończyć. Niedobrze że zaginęłaa nie znacie tam kogos na miejscu kto na czas cieczki mógłby ją przetrzymać np. w kojcu jakimś jakby się znalazła? Martwi mnie jej sytuacja
![]()
mnie tez martwi
wszyscy w szydłowcu blokersi - zapsieni....
a poza tym jest tam raptem 3 osoby ..ja w Warszawie :/
ciezka sprawa...
w niedziele kama mzoe zaiwsc suniulke do yumy..yuma mowila, ze od 20 czerwca mogła by ja przyjac..moze sie da ugdac na niedziele![]()
kurcze, ciężka sytuacja![]()
kama jak tam MAJKA ???
... nie widziałam jej - tyle że to nie moje rejony i kiedy ja tam jestem ona może być akurat w innym miejscu ...
jedzenie zostawiłam pod śmietnikiem - tyle że nie wiem czy ona je zje czy inny pies - bo dalej są pola ...
jeździłam wczoraj i dzisiaj po osiedlu, przeszłam koło kilku bloków - nie widziałam jej ...
spotkałam dwie osoby które znam i które tam mieszkają - jednak oni zbytnio nie zwracają uwagi na bezdomniaki i tyle co się dowiedziałam, że ona się kreci po osiedlu.. ale czy była dziś - nikt nie wie
psów mało ... więc może ją dręczą i męczą i biedula ucieka przed nimi ...
... kurcze nie wiem co robić...
... szukać za wszelką cenę ?????????????? - ale same we 3 nie damy rady jej utrzymać w hotelu /Cywil też ma być zgarniany - czeka pół roku/
... czy odpuścić /bosze......../ mętlik mam we łbie ....
zrobię bazarek - mam jeszcze jakieś rzeczy od nowej rodzinki Gapy ...
...
kama sa rzeczy na bazarek od Akrum....
szukaj - mala ma hotelik za 150 plus karma!!!
trzeba jej szukac i doszukac pare osób z deklaracjami :/
podniosę przynajmniej
MAJKA pokazuj sie
Zakładki