+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 313

Temat: śliczna, młoda, Majka z szydłowca- ma DS..brata się z Marlonem

Domyślnie

Majka ....pokazujemy sie z ranka....

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

kama...wpisz wpłaty
    kama210 - jednorazowo 50zł
    Aimez_moi - jednorazowo 25 zł
    anita_happy 25 zł/mc

hotelik 250 zł/mc +wet

czyli brakuje 225 zł

ZMIEŃ tytuł...
    apatyczna i zagubiona sunia z cieczką na ulicy -awaryjny hotelik-brak deklaracji-czy zostawić ją samopas
    ?

happy-mamas ja dzis widziała....na bank ma cieczke bo psy za nia biegaja, a ona miesza sie i jest zagubiona..nie umie sie obronic przed adonisami..m.in. nasz kochany CYWIL!!!!!!!!!!!
    ona taka maleńka, a takie kolosy ja atakują!
    WRAK OWCZARKA daj DT-darujesz życie

Domyślnie

już zmieniam ...

wiedziałam że cieczka tuż, tuż . I JESZCZE ONA MA PEŁNO KLESZCZY ...

ja to chyba nie mam szczęścia do wątków .... jednak trzeba zacząć żebrać po innych wątkach, tyle bidy wokoło... może ktoś się zlituje
    Szydłowiec - studnia bez dna ... bezpańskie psy są na każdej ulicy , SUKI W CIĄŻY ... SZUKAMY DOMÓW TYMCZASOWYCH za zwrot kosztów , prosimy o ogłoszenia dla psów zabranych z ulicy

piękna czarnulka ..trochę jak labrador - 3 lata rodziła co cieczkę .. szukamy DT za zwrot kosztów karmy i weta - PILNE

Domyślnie

kama....rozmawiałm z yumanji...weźmie sunie..ale musimy miec troche kasy :/
    cywila tez weźmie - on ma juz miejscówke zapewnioną..
    po 20 czerwca...
    moze ktos przetrzyma sunei do 20 czerwca:/

Domyślnie

Cytat Napisał kama210 Zobacz post
    już zmieniam ...

wiedziałam że cieczka tuż, tuż . I JESZCZE ONA MA PEŁNO KLESZCZY ...

ja to chyba nie mam szczęścia do wątków .... jednak trzeba zacząć żebrać po innych wątkach, tyle bidy wokoło... może ktoś się zlituje
    zeby nie bylo z nią jak z JUNIORKIEM!!!!!!!!!!!!
    tez miał ponad 40 kleszczy - sekcja wykazała posocznicowe zapalenie opon mózgowych OD KLESZCZY i slabego organizmu

Nie strasz Kama..nie strasz...az mam dreszcze z nerwów o te kleszcze

Domyślnie

Kama te kleszcze to trzeba koniecznie usunac.......
    Moze dzis ja "dopadniemy"...?

Domyślnie

Ona ma takie fajne, pręgowane pycho, jak Włodzia z azylu... Anita, pamiętasz Włodzię, tą sunię oblaną kwasem? Wiesz, jak ona teraz zarośnięta?

Domyślnie

Cytat Napisał koosiek Zobacz post
    Ona ma takie fajne, pręgowane pycho, jak Włodzia z azylu... Anita, pamiętasz Włodzię, tą sunię oblaną kwasem? Wiesz, jak ona teraz zarośnięta?
    eee..WŁADZIA to bardziej pregowana jest..PIEKNA
    musze sie tam wybrac...ale najpierw musze zapas chipsów psich zakupic bo ostatnia partia poszła na czerwcowym wypadzie do ASTUSIA!!!

Domyślnie

hopsaj sunieczko..moze ktos nam pomoze

Domyślnie

Majka pokazuj sie Cioteczkom....

Domyślnie

jeju ona mi spokoju nie daje
    ... dzis jeździłam po osiedlu - nie widziałam jej ....
    zostawiłam pod śmietnikiem jedzenie i jak potem przejeżdżałam drugi raz to jej ciągle nie było ...
    za to załapał się inny bezdomniak co wyskoczył z pola za zoz-em ... wciągnął całą puchę , która była dla Majki, nie mogłam mu odmówic ...

anita - Twoja mama ją widuje na osiedlu???????????? , ona się kręci koło zoz-u przy biedronce... przynajmniej ja jej tam dawałam jeść ...

a teraz z tą cieczką to może byc wszędzie, i te wszystkie psy nie dadzą jej spokoju,
    a ona taka chudzinka, wylękniona ...
    Szydłowiec - studnia bez dna ... bezpańskie psy są na każdej ulicy , SUKI W CIĄŻY ... SZUKAMY DOMÓW TYMCZASOWYCH za zwrot kosztów , prosimy o ogłoszenia dla psów zabranych z ulicy

piękna czarnulka ..trochę jak labrador - 3 lata rodziła co cieczkę .. szukamy DT za zwrot kosztów karmy i weta - PILNE

Domyślnie

Dziewczyny trzeba ją szybko zabrać, pewnie ma pierwszy tydzień cieczki, bo zaraz będzie za pózno, chociaż na czas cieczki ją przetrzymać. I zakroplić jej coś na kleszcze bo jeszcze bebeszji dostanie jeśli jest miejsce to zabierzcie ją a pieniądze się dozbiera, niech chociaż teraz miesiąc posiedzi w hoteliku w międzyczasie coś się wymyśli.

Domyślnie

kama ja dzis rosyłałam watek maluszki po ludziach i nic

Kama porozsyłaj watek po ludziach

Domyślnie

Plicha dzieki, ze zajrzałas...
    mala ma miejsce w hoteliku...w niedziele mozliwy transport...
    problem w tym, ze jak widzis - zagineła!!!!moze ja te psy wystraszyly, kt ja sledziły
    kama moja mamcia nei widzila jej tez

rozgladaj sie...
    moze AIMEZ cos poradzi jak wróci...ja jutro bede sie widziec z yuma to pogadam :/
    pies bez deklaracji dla nas to samobójstwo
    musimy uzbierac 150 zł za hotelowanie + karma + wet
    karme moze ejsc narazie z lidla!

Domyślnie

Wiem że ciężko zebrać na hotelik ale jak ona cieczkę ma to trzeba szybko działać, psy nie dadzą jej spokoju i może się to dla niej żle skończyć. Niedobrze że zaginęła a nie znacie tam kogos na miejscu kto na czas cieczki mógłby ją przetrzymać np. w kojcu jakimś jakby się znalazła? Martwi mnie jej sytuacja

Domyślnie

mnie tez martwi
    wszyscy w szydłowcu blokersi - zapsieni....
    a poza tym jest tam raptem 3 osoby ..ja w Warszawie :/

ciezka sprawa...
    w niedziele kama mzoe zaiwsc suniulke do yumy..yuma mowila, ze od 20 czerwca mogła by ja przyjac..moze sie da ugdac na niedziele

Domyślnie

kama jak tam MAJKA ???

Domyślnie

Kama ....widzialas Majke dzisiaj?.....

Domyślnie

Ojej niedobrze mam nadzieję że suńka się znajdzie

Domyślnie

... nie widziałam jej - tyle że to nie moje rejony i kiedy ja tam jestem ona może być akurat w innym miejscu ...
    jedzenie zostawiłam pod śmietnikiem - tyle że nie wiem czy ona je zje czy inny pies - bo dalej są pola ...

jeździłam wczoraj i dzisiaj po osiedlu, przeszłam koło kilku bloków - nie widziałam jej ...
    spotkałam dwie osoby które znam i które tam mieszkają - jednak oni zbytnio nie zwracają uwagi na bezdomniaki i tyle co się dowiedziałam, że ona się kreci po osiedlu.. ale czy była dziś - nikt nie wie

psów mało ... więc może ją dręczą i męczą i biedula ucieka przed nimi ...

... kurcze nie wiem co robić...

... szukać za wszelką cenę ?????????????? - ale same we 3 nie damy rady jej utrzymać w hotelu /Cywil też ma być zgarniany - czeka pół roku/
    ... czy odpuścić /bosze ......../ mętlik mam we łbie ....

zrobię bazarek - mam jeszcze jakieś rzeczy od nowej rodzinki Gapy ...
    ...

Domyślnie

kama sa rzeczy na bazarek od Akrum....
    szukaj - mala ma hotelik za 150 plus karma!!!
    trzeba jej szukac i doszukac pare osób z deklaracjami :/

Domyślnie

Majka Ty sie nie wyglupiaj i pokazuj szybciutko.......

Domyślnie

MAJKA pokazuj sie

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia