+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 26 do 41 z 41

Temat: Duży, młody pies Azor MA JUŻ DOM!!!

Domyślnie

Niech tylko pani się zgłosi po Cześka! Niech przyjedzie i niech Czesław idzie w świat po nowe życie!

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Jak pięknie uśmiechnięty

Domyślnie

Azorku, jeszcze trochę i będzie domek

Domyślnie

Nie mogłam być dzisiaj u Azorka.
    Ale w czwartek była znów z wizytą nowa jego pani. Przywiozła mu mięsko, a przy okazji sporo darów dla schroniska. Azor - to znaczy Czesiu - już jej nawet nie ciągnął. Na pewno zostanie zabrany do połowy sierpnia. Pani naprawdę fajna i jak tak spacerowała z Czesiem, to widać było, że pasują do siebie. Jedynie żeby go nie wydano komuś przypadkowemu, gdyby się zjawił... Ale wiedzą w schronisku, że on już na dobrą sprawę ma swój dom Naprawdę spokojna będę, jak się dowiem, że już do niego pojechał.

Domyślnie

Poszłam za sugestią soboz i zdjęłam Azora ze strony schroniska, żeby go sobie ktoś inny nie upatrzył .

Domyślnie

W sumie to chyba dobra sugestia

Domyślnie

W sobotę byłam u Azorka/Czesława - pożegnałam się z nim, bo według wszelkiego prawdopodobieństwa ma zostać zabrany przez Panią w połowie sierpnia, czyli w czasie, kiedy będę na wczasach. Był wesoły, miał ochotę biegać i bawić się z innymi psami, zwłaszcza z małą, czarną jamnikowatą sunią. Ona na szczęście też

Życzę Azorkowi, by poszedł do umówionego domu i żył tam sobie długo, szczęśliwie i nie niszcząc niczego. Oczywiście i tak go spotkam na wizycie poadopcyjnej, więc to nie było takie pożegnanie na zawsze

NIE BĘDZIE MNIE NA DOGO DO 18 SIERPNIA.

Domyślnie

Azorek wczoraj był na spacerku ze mną był grzeczny tylko zakochał się w norze... wzrostowa nie za bardzo

Domyślnie

Adopcja Azora za 10 dni, prawda?

Domyślnie

Cytat Napisał maciaszek Zobacz post
    Adopcja Azora za 10 dni, prawda?
    Nie może być inaczej

Domyślnie

Azorek już w nowym domu

Jeszcze będąc na wczasach dostałam telefon od Pani, która go już zabrała do siebie Oczywiście jest Czesiem i podobno nawet reaguje na to swoje imię Azor/Czesiu wprawdzie zwymiotował w samochodzie w drodze do domu, ale potem, z tego, co wiem, było już tylko dobrze Azorek/Czesio miał też pojechać z Panią na weekend do domku na wieś.
    Nie kontaktowałam się jeszcze z Panią w sprawie zachowania psa w mieszkaniu pod jej nieobecność... ale skoro nic się nie dzieje, to mam nadzieję, że wszystko ok. Wizytę planuję na wrzesień, wtedy pewnie będą ciekawe wieści

Na tyle poznałam tę Panią i jej stosunek do Azorka, że chyba zaryzykuję i jeszcze przed wizytą poadopcyjną napiszę, że strasznie się cieszę

Domyślnie

Super .
    Teraz tylko trzymamy kciuki za to, żeby dalej wszystko było ok!

Domyślnie

Ale super wiadomości!

Domyślnie

Azorek już w domku, suuuuuper!

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia