moze napisz w tytule w jakiej miejscowosci jest pies/,nie ma tam schroniska/prosiles kogos o ogloszenia czy jeszcze za wczesnie i czekacie jak ogon sie wyleczy
moze napisz w tytule w jakiej miejscowosci jest pies/,nie ma tam schroniska/prosiles kogos o ogloszenia czy jeszcze za wczesnie i czekacie jak ogon sie wyleczy
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Pokaż się mały! Ruciniak, napisz jaki jest Feliks. Spróbuj napisać tak aby zachęcić kogoś do adopcji Feliksa. Ty go znasz najlepiej. Może ktoś zrobi ogłoszenia.
Witam Felixa i ruciniaka . Trzymajcie sie chłopaki.
ZOSTAŃ NASZĄ WALENTYNKĄ ..PROSIMY.
http://www.dogomania.pl/threads/2221...5.02-.12-22.00
DLA SAMIEGO.ŚCIERECZKI,KUBECZKI ITD.
http://www.dogomania.pl/threads/2222...9#post18536929
Puściutko tu![]()
Hej, tu mama ruciniaka. Dzisiaj w zastępstwie bo ruciniak ma szlaban na komputer.
U Felixa nerwowo. Rana na szyi elegancko zagojona, została tylko blizna i leczenie się zakończyło ale dał znać o sobie najgorszy wrog psiaka - jego ogon. Leczony i bandażowany był od dłuższego czasu, ale to co felek z nim zrobił przedwczoraj nawet weterynarza wprawilo w osłupienie. Mianowicie psiak po prostu odgryzl sobie kawalek ogona tak, że fragment wisiał na kilku włoskach. Poszarpał nerwy, naczynia krwionośne i ścięgna. Z amputacją nie można juz czekać ani chwili dlużej - jutro jedziemy na badania a we wtorek o 9.15 na zabieg. Zmieniliśmy przychodnię i cena zabiegu z 350 spadła do 250 zl. Później oczywiście czeka nas długotrwałe opatrywanie rany.
Wszystkim którzy nas wspierają bardzo bardzo dziękuję. Każdy grosik będzie nam potrzebny bo leczenie Felka trwa już bardzo dlugo i niestety szybko się nie skończy.
Dziekuję też za starania w znalezieniu nowego domu dla pieska. Mam nadzieję, że sie uda - teraz bez ogona będzie przecież jeszcze piękniejszy![]()
Oj, to nie wesoło! Czy on ma ogłoszenia?
Moze zrobilibysmy jakis bazarek dla Feliksa? Moge zrobic i nawet dorzuce jakies fanty, ale chyba niewiele ich mam. Jesli cos macie, to prosze o odzew.
jakiego rodzaju? Ja mam może ciuchy w rozmiarze s.
W nocy poproszę kilka osób o tekst.
Zapisuję Feliksa.
Felix jest już po amputacji ogona i wyleczeniu rany. Jest zdrowy i aktualnie przebywa u nas. Dziękuję wszystkim za pomoc. Sprawa zamknięta.
czyli zostaje u Was?
Tak, zostaje u nas![]()
supera ja on sie czuje? nie brakuje mu ogonka?
![]()
Zakładki