+ Odpowiedz na ten temat
Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6
Pokaż wyniki od 126 do 149 z 149

Temat: Pies Felix - wielka rana na szyi szuka nowego domu

Domyślnie

moze napisz w tytule w jakiej miejscowosci jest pies/,nie ma tam schroniska/prosiles kogos o ogloszenia czy jeszcze za wczesnie i czekacie jak ogon sie wyleczy

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Pokaż się mały! Ruciniak, napisz jaki jest Feliks. Spróbuj napisać tak aby zachęcić kogoś do adopcji Feliksa. Ty go znasz najlepiej. Może ktoś zrobi ogłoszenia.

Domyślnie

Dzień dobry, piesku! Jak się czujesz? Hop, hop!

Domyślnie

Witam Felixa i ruciniaka . Trzymajcie sie chłopaki.
    ZOSTAŃ NASZĄ WALENTYNKĄ ..PROSIMY.

http://www.dogomania.pl/threads/2221...5.02-.12-22.00
    DLA SAMIEGO.ŚCIERECZKI,KUBECZKI ITD.
    http://www.dogomania.pl/threads/2222...9#post18536929

Domyślnie

no feliksiu co słychać?

Red face

Hej, tu mama ruciniaka. Dzisiaj w zastępstwie bo ruciniak ma szlaban na komputer .
    U Felixa nerwowo. Rana na szyi elegancko zagojona, została tylko blizna i leczenie się zakończyło ale dał znać o sobie najgorszy wrog psiaka - jego ogon. Leczony i bandażowany był od dłuższego czasu, ale to co felek z nim zrobił przedwczoraj nawet weterynarza wprawilo w osłupienie. Mianowicie psiak po prostu odgryzl sobie kawalek ogona tak, że fragment wisiał na kilku włoskach. Poszarpał nerwy, naczynia krwionośne i ścięgna. Z amputacją nie można juz czekać ani chwili dlużej - jutro jedziemy na badania a we wtorek o 9.15 na zabieg. Zmieniliśmy przychodnię i cena zabiegu z 350 spadła do 250 zl. Później oczywiście czeka nas długotrwałe opatrywanie rany.
    Wszystkim którzy nas wspierają bardzo bardzo dziękuję. Każdy grosik będzie nam potrzebny bo leczenie Felka trwa już bardzo dlugo i niestety szybko się nie skończy.
    Dziekuję też za starania w znalezieniu nowego domu dla pieska. Mam nadzieję, że sie uda - teraz bez ogona będzie przecież jeszcze piękniejszy

Domyślnie

Moze zrobilibysmy jakis bazarek dla Feliksa? Moge zrobic i nawet dorzuce jakies fanty, ale chyba niewiele ich mam. Jesli cos macie, to prosze o odzew.

Domyślnie

Cytat Napisał auraa Zobacz post
    jakiego rodzaju? Ja mam może ciuchy w rozmiarze s.
    U mnie tez znalazłyby sie ciuchy, ale większe. I moze jakas bizu? Zastanow się i przeslij mi zdjecia, moze jeszcze ktos sie zglosi.

Domyślnie

Cytat Napisał auraa Zobacz post
    Oj, to nie wesoło! Czy on ma ogłoszenia?
    on chyba nie ma ogloszen...kto skleci chociaz krotki tekst? jak bedzie tekst to zrobie pare ogloszen...
    Pani Karino dobrze ze zmieniliscie przychodnie...
    Moj bazarek konczy sie w sobote , jak cos zostanie to tez moge przeslac zdjecia fantow komus.

Domyślnie

Zapisuję Feliksa.

Domyślnie

Felix jest już po amputacji ogona i wyleczeniu rany. Jest zdrowy i aktualnie przebywa u nas. Dziękuję wszystkim za pomoc. Sprawa zamknięta.

Domyślnie

super a ja on sie czuje? nie brakuje mu ogonka?

Domyślnie

ojejku wątek mi zaginął muszę teraz dobrze pilnować

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia