Dobry wieczór piesku!
Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Czy ktoś ma możliwość podjechania na miejsce?
Podnoszę cię Felix
Podnoszę pieska. No właśnie, kto jest z tamtych okolic?
Na mapie dogo z Wołomina są Laura1108 i Kinia1984, może któraś z nich mogłaby podjechać, obejrzeć psiaka i zrobić zdjęcia...
jestem jestem...Ruciniak dla mnie ta rana to dzielo czlowieka a nie psa...napisz do jakiego weta jezdzisz do wolomina...moze jakis znajomy to pogadam z nim o znizce...moge tez podjechac jutro albo pojutrze i zerknac na psa i porobic zdjecia...
czyli do przychodni Mis...hmmm...tam na znizki nie ma co liczyc...jesli bylaby mozliwosc to proponowalabym przeniesc Felixa do przychodni Centrum na Powstancow w Wołominie...oni lecza psy ze schronu w Klembowie i lituja sie nad bezdomniakami...
oczywiscie wybor nalezy do was ...
Ja też podnoszę! Śliczny jest, kiedyś miałam podobnego. Szkoda takiego śicznego ogonka. Psiaka też, ma się rozumieć.
Za mało też wiadomo o Jego charakterze.
ruciniak umówisz się na wizytę z Kinia? Aby dobrze pomóc trzeba wiedzieć jak najwięcej.
ruciniak pisal ze dzis i jutro go nie ma wiec moze dlatego nie pisze...
ja mam versiva xc 2 szt. 5x 5cm zelujacy opatrunek piankowy
Rana faktycznie zbyt regularna, wygląda na dzieło człowieka. Chociaż nic nie wiadomo. Dobrze, że nie jest zszywana, przy takiej głębokiej przyniosło by to tylko szkodę.
Zakładki