+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 75 z 149

Temat: Pies Felix - wielka rana na szyi szuka nowego domu

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

ale to Wasz pies ruciniak? czy jaki>?

Domyślnie

Cytat Napisał Cajus JB Zobacz post
    Czy ktoś ma możliwość podjechania na miejsce?
    dobrze by było, dobry pomysł.

Domyślnie

Cytat Napisał idusiek Zobacz post
    ale to Wasz pies ruciniak? czy jaki>?
    Przybłęda któremu trzeba pomóc.

Domyślnie

Na mapie dogo z Wołomina są Laura1108 i Kinia1984, może któraś z nich mogłaby podjechać, obejrzeć psiaka i zrobić zdjęcia...

Domyślnie

jestem jestem...Ruciniak dla mnie ta rana to dzielo czlowieka a nie psa...napisz do jakiego weta jezdzisz do wolomina...moze jakis znajomy to pogadam z nim o znizce...moge tez podjechac jutro albo pojutrze i zerknac na psa i porobic zdjecia...

Domyślnie

Cytat Napisał Kinia1984 Zobacz post
    jestem jestem...Ruciniak dla mnie ta rana to dzielo czlowieka a nie psa...napisz do jakiego weta jezdzisz do wolomina...moze jakis znajomy to pogadam z nim o znizce...moge tez podjechac jutro albo pojutrze i zerknac na psa i porobic zdjecia...
    Jutro ani pojutrze nie bo nie ma mnie w domu. Najwcześniej w sobotę... Jeździmy do weterynarza w Wołominie przy rondzie skrzyżowanie 1 Maja i Fieldorfa

Domyślnie

czyli do przychodni Mis...hmmm...tam na znizki nie ma co liczyc...jesli bylaby mozliwosc to proponowalabym przeniesc Felixa do przychodni Centrum na Powstancow w Wołominie...oni lecza psy ze schronu w Klembowie i lituja sie nad bezdomniakami...
    oczywiscie wybor nalezy do was ...

Domyślnie

Ja też podnoszę! Śliczny jest, kiedyś miałam podobnego. Szkoda takiego śicznego ogonka. Psiaka też, ma się rozumieć.

Domyślnie

nawet żeby Feliksa ogłaszać, to musi być dużo więcej jego lepszych fotek....takich z "pozycji psa", nie z góry, widok na pyszczek....

Jestem dla Nich Cajus JB is on a distinguished road Avatar Cajus JB
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie

Za mało też wiadomo o Jego charakterze.

ruciniak umówisz się na wizytę z Kinia? Aby dobrze pomóc trzeba wiedzieć jak najwięcej.

Domyślnie

ruciniak pisal ze dzis i jutro go nie ma wiec moze dlatego nie pisze...

Lolalola is on a distinguished road Avatar Lolalola
    Mieszka w
    chyba z kosmosu..
    Wpisów
    1

Domyślnie

no wlasnie jak piesio???............tak mi sie wlasnie zdawalo,zeta rana to nie dzielo psa tylko czlowieka....klasycznie zreszta............jakiegos okrutnego idioty i popapranca..........

Domyślnie

Mogę podesłać opatrunki Aquacel o ile lekarz prowadzący zna i będzie chciał stosować.

Domyślnie

ja mam versiva xc 2 szt. 5x 5cm zelujacy opatrunek piankowy

Domyślnie

Rana faktycznie zbyt regularna, wygląda na dzieło człowieka. Chociaż nic nie wiadomo. Dobrze, że nie jest zszywana, przy takiej głębokiej przyniosło by to tylko szkodę.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia