I ciąg dalszy ..........
![]()
I ciąg dalszy ..........
![]()
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
i jeszcze nie koniec ....
![]()
Jeszcze można policzyć żeberka, ale zmienił się i buziak uśmiechniętyDobrze, że pójdzie na domowy tymczas, na pewno na stałe z ludźmi będzie miał wielką motywację, żeby nadrabiać ciałka.
jeszcze kąpanie , czesanie i wtedy będzie elagancki chłopczyk![]()
a teraz dobranoc chłopczku![]()
Niesamowita zmiana, zdjęcia piękne, aż zaciska ze wzruszenia...
teraz juz będzie tylko lepiej ......................... ( przynajmniej mam nadzieję )
Zmiana niesamowita.. ja tylko przypomne, że pies jest w Hotelu i nie ma deklaracji stałychlada chwila trzeba zakupić worek drogiej karmy
![]()
Pięknie wygląda, a było tak tragicznie
Zapraszam wszystkich na wątek zagłodzonej suni ON, mam nadzieję,że wróci do pełni sił tak jak jej kolega.
http://www.dogomania.pl/threads/1912...82odzona-ON-ka
nasz chłopczy nam bardzo pomaga w tej walce o niego. Nie poddał sie i mamy efekty
![]()
troszkę nam sie palny pokrzyżowały i nasz chłopczyk nie pojedzie jeszcze do dt " domowego ' bo nasz rysio wróciłale mam nadzieję że sytuacja się szybko wyklaruje
![]()
Kochani a wiec pieniazki na oplacenie Hotelu sa potrzebnepomóżcie!
O choroba, kiepsko.
Proszę zatem o przerzut kasy od suni spod Lidla (dopiero po numerze konta się skapowałam, że to ta sama skarbonka). Jeśli sunia się znajdzie, to ja też się znajdę.
deklaracje takze mile widzianebo skinni nie ma ich wogóle
![]()
To ja chociaż parę groszy jednorazowo (początek roku szkolnego) a jak ogłosicie zbiórkę deklaracji to postaram się coś wygospodarować.Proszę nr.konta na PW, bo PW z nr. do serduszek wykasowałam...
![]()
Poszło jednorazowo 40 PLN i niech będę PIERWSZA, niewiele ale zawsze, deklaruję miesięcznie 20 PLN od pażdziernika![]()
bardzo serdecznie dziekuję w imieniu skinniego
![]()
Zakładki