oglądałam, o Dyminach było
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
W środę ciężko będzie dojechać. W każdym razie po materiałach, jakie zobaczyłam o schronisku będę przynajmniej trzymać kciuki!
Przepraszam, czy będzie ktoś dzisiaj w schronisku, jeśli tak to o któej godzinie ?
Dziś rano byliśmy, wieczorem nie wiem czy ktoś się zjawi, ale jeśli tak, to pewnie ok. 17. Ja na pewno będę jutro, z tym że nie wiem jeszcze o której godzinie, ale na pewno do południa.
byłam dzisiaj do 15 :P
jutro powinnam być o 10
nowe psy:
Rasti - ok. roczny pies, w stosunku do ludzi przyjaźnie nastawiony, do zwierząt też chociaż próbuje dominować..narazie nic więcej nie wiem
Biba - szczeniak. 2 miesięczna, czarna, kudłata suczka. Bardzo ufna względem ludzi, pełna energii i czułości (wszystkich próbuje 'wycałować').
Więcej tu - http://www.forumbrzeg.pl/ppadd/viewtopic.php?t=23859
![]()
Niestety nie
Nina, a jak Hot Dog? Miałaś o niego jakieś zapytanie chociaż?
Dziewczyny z labradorów w potrzebie porobiły mu kilka dodatkowych ogłoszeń.
Ale biedactwa
A tam, gdzie siedzi Kostek, to nie była czasami "kanciapka" Leny? Nina...?
Bo jakoś mi się ta szafka kojarzy...
Mam przed oczami ciągle Lenkę i ten zimny boks z rozsuwaną kratą - w sumie to chyba jakieś inne pomieszczenie było, nie typowy boks, nie? Jakieś biurko mi tam majaczy w pamięci... I klatka z kotkami małymi, gdzie moje dziewczyny wpychały ciekawskie paluchy, zupełnie ignorując psią piękność, która wkrótce miała stać się naszym czwartym dzieckiem (bo trzecim jest nasz kocur)
Dziś Lenisko nasze wygrzewa się w ciepełku, przy kominku, na swoim pontonie lub na podłodze...
A tam u Was biedactwa marzną zapewne na tych okropnych mrozach
Żeby tak wszystkie znalazły dom na Święta...
Pobożne życzenie, echhhhh![]()
A tak jeszcze na marginesie - ten Kudłacz to piękny pies.
Ogłoszeń mu potrzeba może? Zrobię chętnie.
Owszem, Lena też tam mieszkała(nadal mamy krzesło, które zjadła z nudów xD )
To nasze 'biuro' ale ostatnio ciągle mieszkają tam psy - brakuje nam boksów
Zimno jest strasznie, woda zamarza w miskach (nie wspominając o tym, że wode trzeba nosić w wiadrach z budynku zakładu, bo u nas zamarzły rury) a biedne psy wygryzają lód, ciągle kalecząc pyski...
Ciężko jest a to dopiero początek zimy.
'Śmiejemy sie' (taki troche czarny humor), że jeśli Benek i Ciapa przeżyją zime, to znaczy, że każdy pies może ją przetrzymać...
Ogłoszenia bardzo mile widziane![]()
To mogę zrobić temu kudłatemu psiakowi. Tylko mi jakiś tekst podeślij.
Nie mogę edytowac, więc jeszcze dopiszę - kudłacz jest chyba trochę w typie flat coated retrievera... Albo mi się wydaje.
Jest piękny i młody, powinien szybko coś znaleźć.
Kudłacz to duże piękne potężne psisko kręcona sierść czarny grzbiet ,łapy pręgowane i na głowie też trochę pręgus ,bardzo sympatyczny siada i daje łapy,a jak stanie na dwóch to mam go twarzą w twarz i bardzo chce z tamtąd wyjść.
Nina, a jak ta sunia Onka? Ta podobna do Leny? Wróciła do właścicieli?
Nina, jakby były potrzebne ogłoszenia daj znać na priv.
Zakładki