-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Powiadom schronisko ,policje ,straz miejska o piesku.Nie oddawaj nikomu ,jezeli nie udokumentuje ,ze to jego pies (ksiazeczka zdrowia).Labrador to pies aktualnej mody,latwy kasek dla niedopoweidzialnych ludzi i pseudohodowcow.
-
tak, powiadomiłem już, co dziwne nikt nie zgłosił zaginięcia takiego psa więc prawdopodobnie ktoś go porzucił, chociaż aż się wierzyć nie chce, piesek jest taki przyjazny. zatrzymałbym go ale mam już 3 psy i kolejny raczej nie wchodzi w grę...

Napisał
xxxx52
Powiadom schronisko ,policje ,straz miejska o piesku.Nie oddawaj nikomu ,jezeli nie udokumentuje ,ze to jego pies (ksiazeczka zdrowia).Labrador to pies aktualnej mody,latwy kasek dla niedopoweidzialnych ludzi i pseudohodowcow.
-

Napisał
pheelep
tak, powiadomiłem już, co dziwne nikt nie zgłosił zaginięcia takiego psa więc prawdopodobnie ktoś go porzucił, chociaż aż się wierzyć nie chce, piesek jest taki przyjazny. zatrzymałbym go ale mam już 3 psy i kolejny raczej nie wchodzi w grę...
Wiesz mlode labradory to maja duzo energi i temperamentu.Moze komus uciekl z ogrodka ,albo podczas spaceru.
-
Właściciel odnaleziony!
Dzisiaj już znalazł się właściciel, który okazał się książeczką zdrowia i zdjęciami - okazało się że wieczorem puścił psa ze smyczy, a mały poleciał za kotem
-
To sie ciesze,gdybys miala/mial kontakt z tym opiekunem ,poradz jemu ,zeby psa zaczipowal i kupil psu identyfikator
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia