+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 16 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 386

Temat: Misia juz nie walczy, odeszła za TM :( Śpij spokojnie bezdomna, oszukana Psineczko(*)

Domyślnie Misia juz nie walczy, odeszła za TM :( Śpij spokojnie bezdomna, oszukana Psineczko(*)

Misia dnia 19.08.2010 dzięki "staraniom" schroniska i sterylizacji bez badań odeszła za TM zanim zdążyła dojechać do zaplanowanego już hoteliku

Żegnaj Psino, która nic dobrego w życiu nie zaznałaś, wybacz Misiu, że nie zdążyliśmy Ci pomóc

To tylko pies, tak mówisz
    tylko pies...
    a ja ci powiem
    że pies to często jest więcej niż
    człowiek
    on nie ma duszy, mówisz...
    popatrz jeszcze raz
    psia dusza większa jest od psa
    i kiedy się uśmiechasz do niej
    ona się huśta na ogonie
    a kiedy się pożegnać trzeba
    i psu czas iść do psiego nieba
    to niedaleko pies wyrusza
    przecież przy tobie jest psie niebo
    z tobą zostanie jego dusza

Barbara Borzymowska

"Kolega Jaspera"

Kolega okazał się Koleżanką, ma teraz na imię Misia

Tak wszyscy nazywamy starszego 10-cio letniego Psiaka, który nawet nie ma imienie, skazany został na śmierć, ze względu na przepełnienie, ile mu pozostało ??? Tego nikt nie wie do końca, może któregoś dnia już GO po prostu nie będzie Smutek, apatia, brak wiary we wszystko, tylko tyle mu pozostało, czy jest jakas szansa..... Jest tylko "bezimiennym kolegą Jaspera"

W sprawie danych do przelewu pisać na PW do MyrkurDagur lub na gullveig@interia.pl (to dla tych co na Dogomanii nie są zarejestrowani...)

STALE:

sylwija-15zl
    lilka1771-20zl
    pawel1w25 - 40zl(do grudnia)
    kaskadaffik - 10 zł.\
    viola005 - 25 zł.
    memory - 10 zł.
    beataczl - 10 zł.

Razem: 130 zł.

JEDNORAZOWE:

Maruda666-50zl
    ewa gonzales-50zl
    kaskadaffik-50zl
    monika 083 - 20 zł.
    bico - 30 zł.
    Nevada - 20 zł.
    ilo_n - 30 zł.
    Andzike - 20 zł.
    pawel1w25 - 100 zł.

Razem: 370 zł.

Brakuje nam ciągle prawie 170 zł.

Misiu juz nigdy nie będziesz cierpiała

Z moim towarzyszem niedoli Jasperkiem, który jest ładny, prawie rasowy i będzie żył...

Od 05.06 kolega Jaspera ma juz imię, jest teraz Misiem, gdyż imię bardzo do niego pasuje, zbieramy deklaracje na wyciągnięcie Misia do hotelu, potrzeba w sumie około 360 zł ....
    Ostatnio edytowane przez kaskadaffik ; 19-08-2010 o 20:56
    Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Jak pisze Ocelot:

"Kolega Jaspera żyje, aczkolwiek ma cały czas wyrok...
    W niedzielę ostatnią prosiłam, żeby z uśpieniem się wstrzymywali. Kolega doszedł do krat i uciekł, bo Jasper go zdominował bardzo.
    To 10 letni pies.
    Gdyby ktoś mógł mu założyć wątek będę wdzięczna.
    Zdjęcia mam dostać ze schroniska.
    Jeśli nikt nie może to ja się postaram na dniach,..."

Tyle wiemy
    Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Domyślnie

cioteczko witaj! podeslalm ten wateczek kilku cioteczkom z prosba o zalozenie watku , cioteczko w jakim miescie jestesci , w jakim miescie psiaczek ?on jest piekny postokroc!jak o smierci przeczytalam to az mi nogi podcielo ech .....taki los wielu nieszczesnikow , przez czleka podlego. Z nadzieja wielka na zycie dla niego

Domyślnie

Ja nawet nie wiem, gdzie sa psy, byłam na wątku Jaspera, tam okazało się że ten miś ma byc uśpiony, Dziewczyny już dawno miały mu wątek założyć, ale czasu nie miały, a on czasu nie ma, dlatego ząłożyłam, mam nadzieję, ze niedługo się zjawią i napiszą coś więcej

Domyślnie

Kasiu,czyli to jest piesek z Tomaszowa Mazowieckiego?

Domyślnie

Cytat Napisał zeberka4 Zobacz post
    hops sprawa bardzo pilna!
    Jak psiak jest w Tomaszowie,to sprawa MEGA pilna,bo tam sie nie cackają ze starymi psami

Domyślnie

Renia być może, tam jets właśnie kilka Dziewczyn na wątku Jaspera z Tomaszowa m.in. Ocelot ...

Domyślnie

na boga, ile takich przypadków w ostatnich tygodniach .. nic tylko ratowanie przed igłą i już nie ma jak!
    nie wyadoptuje się psiaka na DS w tak krótkim czasie. DT jak na lekarstwo, albo wcale. Hotele przepełnione, albo brak finansów.

Jaki stawiacie cel dla Misia?
    Macie coś konkretnego na myśli, na oku?

EDIT

może poszukajcie Mu sensownego hoteliku, deklaracje uzbiera się jakoś .. i ogłoszenia porobi.
    Żegnam.
    I'm definitely OFF.
    In case of emergency:: +48600915044 :: ilonnn@gmail.com

Domyślnie

Cytat Napisał kaskadaffik Zobacz post
    Renia być może, tam jets właśnie kilka Dziewczyn na wątku Jaspera z Tomaszowa m.in. Ocelot ...
    No tak,jak Ocelot pilotuje sprawę,to psiak jest w Tomaszowie.Niestety tam nie jest ciekawie dla starych psów.Tu kolejny świeży wątek tomaszowskiego staruszka,który za kilka dni ma iśc pod igłę.Obawiam sie że nie damy rady wszystkim tym bidom pomóc.Brak dt,hotelików no i kasy...
    http://www.dogomania.pl/threads/1902...5%9Bmier%C4%87!

Domyślnie

Nie wiem na co liczę.... na cud, na szalonego sponsora.... na cokolwiek.... ten pies przecież ma w oczach chęć życia, nie ma mu sie na umieranie, nie powiedziałabym że jest stary....
    Od nas z hoteliku wyjeżdżają w październiku 3 suczki, ale to jeszcze dwa miesiące ja mogę jedynie zaoferować jednorazowo 50 zł narazie, tylko na co ???
    Jeszcze mnie Renatka tym pudelkiem podłamała

Domyślnie

Cytat Napisał kaskadaffik Zobacz post
    Nie wiem na co liczę.... na cud, na szalonego sponsora.... na cokolwiek.... ten pies przecież ma w oczach chęć życia, nie ma mu sie na umieranie, nie powiedziałabym że jest stary....
    Od nas z hoteliku wyjeżdżają w październiku 3 suczki, ale to jeszcze dwa miesiące ja mogę jedynie zaoferować jednorazowo 50 zł narazie, tylko na co ???
    Jeszcze mnie Renatka tym pudelkiem podłamała
    Kasiu takich psiaków jak Misio i pudelek w Tomaszowie i w całej Polsce jest znacznie więcejCo chwila powstaje wątek psiaka zagrożonego igłą,boszsze....a my tacy bezradni
    Edit:Pudelkowi chyba się udało,Ewanka go weźmie na dt
    Ostatnio edytowane przez Lionees ; 05-08-2010 o 15:58

Domyślnie

Jesoooo choć jeden umknie spod igły biedny !!!
    Ja narazie poprosze kogoś o banerek bo nie potrafię zrobić, Renia wiem dobrze, że tak jest, ale sie nie potrzfię z tym pogodzić tak łatwo

Domyślnie

Nastepna bieda...........

Kicza moje ukochane maleństwo zawsze będziesz w moim sercu[*]

Domyślnie

A u kikou nie byłoby miejsca ?
    A może on nie jest taki stary. I może by się go potem dało radę poogłaszać i znaleźć mu dom.

Domyślnie

A jaki duży jest psiaczek ? I czy wiadomo, jaki ma charakter ?
    Proszę napiszcie coś więcej o nim.

Domyślnie

Dziękuję za wątek kaskadaffikBardzo.
    Tak pies w Tomaszowie Mazowieckim.
    U nas jest tak, jak pies stary to siedzi tygodniami na kwarantannie, albo od razu po dwóch tyg.uśpiony. Ale te co siedzi tyg. na kwarantannie ma wyrok i tak. Są wakacje,będzie przepełnienie, pójdzie do uśpienia.
    Siedzi ze dwa miesiące a nie ma szczepienia, nie ma czipa, bo ma wyrok po prostu.

Kolega Jasperka jest bardzo przez niego zdominowany, chowa się do budy i nie wychodzi.
    mają wspólnie wybieg 1,5m na 1,5 metra +buda w budynku. Jedna dla dwóch sporych psów.Pewnie jeden śpi na betonie. Czyli nasz bohater.

Jest wielkości On-ka, ma około 10 lat

Błagam tu każda złotówka równa się życie...
    http://www.dogomania.pl/threads/2222...9#post18538699

Domyślnie

to jest jakieś nieludzkie
    Ładny psiak w innych warunkach mógłby normalnie funkcjonować przecież

Domyślnie

Ja myślałąm, ze u nas jest fatalnie, ale u nas psów wogóle nie usypiają, chyba że bardzo któryś cierpi ...

Domyślnie

Biedna psinka
    Dorzuce coś jednorazowo i potem w miarę możliwości, jak będzie decyzja co z nim robimy ...

Cytat Napisał Dogo07 Zobacz post
    I tutaj jest jeszcze hotelik:
    http://www.dogomania.pl/threads/1865...y-Bolimowskiej.

Chyba 300zł.

Tylko trzeba zapytać o miejsce.
    UMilki nie ma miejsc - chciałyśmy tam wysłać Debrę ze schroniska w Głownie
    http://www.dogomania.pl/threads/1873...racje-na-hotel!
    Ostatnio edytowane przez Andzike ; 05-08-2010 o 20:30

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 16 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia