-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
-
o matko... to się dla policji nadaje! psy powinny zostać odebrane - co za babsztyl... wątek trzeba przenieść do działu psy w potrzebie bo tutaj nikt nie zagląda
czyżby pieski się znudziły?
fot ze strony tych miłosników zwierząt...
http://www.kon.pl/inc/galeria/gal/111.jpg
http://www.kon.pl/inc/galeria/gal/112.jpg
http://www.kon.pl/inc/galeria/gal/110.jpg
-
-
Są chude, żebra im widać, biedne psiaki, koniecznie trzeba ich wyrwać....
-
zglosze to zaraz do OTOZ Animals i zobacze co powiedza. prosze o cierpliwosc.
-
Husky to psy wytrzymale na glodowke, jezeli ich stan jest taki jak na zdjeciach to to jest juz dlugotrwale, bo jezeli przez futro widac cale zebra to te psy sa w bardzo zlym stanie. Widze tez nie gojace sie rany.
-
Jak można dzielić zwierzęta na te do kochania i te do jedzenia?
-
Boję się, żeby - zanim ktoś zadziała - psy nie zniknęły, czy trzyma ktoś rękę na pulsie ?
-
do 10.08. będzie tam Ammounie,
-

Napisał
Ewa i flatki
Boję się, żeby - zanim ktoś zadziała - psy nie zniknęły, czy trzyma ktoś rękę na pulsie ?
Dokładnie, właściciele mogą je ukryć bo zaczęto się nimi interesować.
Moda na północniaki mija zapełniają schroniska, szczeniaki pewnie nie schodziły to trafiły z kanapy do kojca.
-
trzeba napisać do moderatora żeby przeniósł, albo założyć tam po prostu nowy wątek a ten potem moderator usunie
to na pewno jest długotrwałe zaniedbanie - uszy jednego z tych psów są wyżarte przez pewnie świerzba - zjedzone... koszmar...
-
Aniu,
zgodnie z sugestią Malwaszki skopiowałem wątek do: psy w potrzebie
Dariusz
-
zrobiłem kopiuj - wklej ,drugi watek jest na: psy w potrzebie,
napisałem to też w tym wątku, że kopia na psy w potrz.
pozdrawiam
D
-
kojec wysprzatany, a uszy pozarte przez muchy
-
-
Tak jak obiecalam, sprawa zajmie sie juz OTOZ Animals inspektorat w Bydgoszczy, pojedzie tam tez ktos od nas z HA albo z AM. Moga dopiero w przyszlym tyg ale na pewno pojada.
-

Napisał
lilith27
podałam info na forum malamuckim
dzwoniłaś Olu dziś?
Tak, dźwoniłam do Ciebie bo nie miałam w Borach Tucholskich dostępu do internetu a potrzebowałam kontaktów do miejscowych TOZ'ów. Na szczęście dostałam namiary i powiadomiłam miejscowe organizacje. Napiszę więcej jak będę mogła.
-
Skoro został założony 2 wątek to piszmy na tamtym, aby informacje były poukładane.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia