Podnoszę - hop!.![]()
Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
Heh, to ja jeszcze dla siebie poproszę naszyjnik z kolczykami nr 2. Mam słabą silną wolę, podoba mi się.Jaka jest długość tego naszyjnika?
Hop, do góry, może jeszcze ktoś skusi się na biżuterię?![]()
Podnoszę do góry
Co z wami nie kupujecie kolczyków ?
Natalia zmniejsz banerek zanim mod cię dorwie
nie ma na świecie lepszego psychiatry, niż szczeniak liżący cię po twarzy
Ostatnie 1,5 godziny, podnoszę! I na zachętę podbijam licytowane przez siebie nry 7, 8, 18, 19 i bransoletkę nr 2 do 10zł![]()
ROZLICZENIE:
rottka_1987 - 107zł + opłata za przesyłkę 5,10zł (będą dwie opłaty bo misiek jest w innym miejscu niż kolczyki) [pol .prior] = 112,10zł - wpłata doszła
paczka wysłana 13.09
PACZKA OTRZYMANA 14/15. 09
1qaz - 1zł + opłata za przesyłkę 4zł [pol. ekon] = 5zł- wpłata doszła [nadpłata w wysokości 1zł- dziękujemy!]
paczka wysłana 13.09
PACZKA OTRZYMANA
evita. - 1zł + opłata za przesyłkę 4zł = [pol. ekon] 5zł- wpłata doszła [nadpłata w wysokości 5zł- dziękujemy!]
elzak3 - 27zł + opłata za przesyłkę 9zł [pol. ekon] = 36zł- wpłata doszła
wysłano 14.09.2010r.
PACZKA OTRZYMANA 17.09
pati123487 - 8 zł + opłata za przesyłkę 5,50zł [pol.ekon] = 13,50zł - pieniądze za szczotkę wyśle, jednak chce by dalej była ona przedmiotem na sprzedaż- wpłata doszła [nadpłata w wysokości 12zł- dziękujemy bardzo!]
------------
Całkowity dochód : 184,10zł
Dochód po obliczeniu kosztów przesyłki : 162 zł
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO ZA WŁĄCZENIE SIĘ W POMOC HASIORKOM!
Wasza pomoc jest nieoceniona!
Sun już za póżno
Miejmy nadzieje że starczy
nie ma na świecie lepszego psychiatry, niż szczeniak liżący cię po twarzy
Przesle pieniazki za ta szczotke jednak prosze by nadal sluzyla jako przedmiot bazarkow moze ktos bedzie kiedys chcial zakupic ja za inna (lepsza)kwote))
Przypomnę się o rozliczenie dla mnie i dane konta, bo dziewczyny mnie molestują o kolczyki.Wyjeżdżam teraz do końca weekendu, więc dopiero po powrocie będę mogła dokonać wpłaty.
Faktura za sterylke tej suczki:
Baaaardzo dziekujemy!!! Bez was by sie nie udalo!
14 albo 15 dostałam paczkę, dziękuję.Kolczyki bardzo ładnie się prezentują, zwłaszcza "brudno-różowy" komplecik.
Na miśka oczekuję, ale już wiem, że został wysłany, też na pewno lada dzień dojdzie.
![]()
dziś przyszła paczka
Przesyłka dotarła.
Zakładki