+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 86

Temat: 7 lat Rudy Jamnik do uspienia - Juz w DS w Oswiecimiu :))

Domyślnie

Cytat Napisał paulinken Zobacz post
    Zaprosiłam mestudio na wątek.
    Z tego koszyczka to bym wszystkie wzięła, takie bidy...
    Oj Kochana,ja też...ale miejsce mam jedno i mam ten komfort,że to nie ja będę wybierała bidę.Którego psiaczka mi dziewczyny przywiozą,ten będzie...

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Cytat Napisał Renata5 Zobacz post
    Oj Kochana,ja też...ale miejsce mam jedno i mam ten komfort,że to nie ja będę wybierała bidę.Którego psiaczka mi dziewczyny przywiozą,ten będzie...
    Ja bym też nie była w stanie... Jak zabierałam swoje ze schroniska to też mówiłam konkretnie, którego chcę, a nie że będę po kojach latać i się w te ślepia patrzyć

Domyślnie

Mestudio i dziewczyny wielkie dzięki
    A kotów nie ma , bo Czarek goni koty
    Za niedługo bede miała piłki dla psów do przyczepienia na pasek i mozna by je dać na bazarek z tym ze ja nie dam rady go zobić ...

Domyślnie

To czekamy na odpowiedź mestudio. Zapytałam, jaka kwota ją interesuje.
    Ja niestety też nie mogę zrobić bazarku, bo najprawdopodobniej w piątek wyjeżdżam...

Domyślnie

A do jakiego miasta i od kiedy by Czarek mógł iść na DT

Domyślnie

mestudio odpisała: " 250 zł, pobyt w domu na wątek dokładnie zerknę wieczorem, teraz jestem w pracy."

Jej domek jest chyba w Kozienicach, blisko Radomia. Niecałe 300km niestety do Tychów (?)...

Domyślnie

mestudio odpisała: " 250 zł, pobyt w domu na wątek dokładnie zerknę wieczorem, teraz jestem w pracy."

Jej domek jest chyba w Kozienicach, blisko Radomia. Niecałe 300km niestety do Tychów (?)...

Uważam że to sensowna oferta i konkurencyjna cenowo. Naprawdę proponuję spróbowąć zrobić zbiórkę

Domyślnie

Ciotki, wypowiedzcie się!

Mika31 is on a distinguished road Avatar Mika31
    Mieszka w
    WLKP\wieś między Poznaniem a Gorzowem

Domyślnie

cierpie na brak kasy ale jednorazowo mogę coś dać

Domyślnie

To zbierzmy chociaż jednorazowo, potem będziemy kombinować deklaracje.

Domyślnie

Tu jest wątek jamniko - podobnej suni na tymczasie u mnie. Możecie sobie zerknąć. Sunia ma ogromną szanse na dom stały i wszystko się rozstrzygnie lada dzień.
    Mam koty, ale piesek mógłby mieć oddzielny pokój. Zresztą koty sobie radzą w domu bo łażą górą po domu jeśli jakaś psina wolno się do nich przyzwyczaja. Ta jamniczka tez nie była taka super przekonana do nich na początku, ale bardzo szybko się polubiły.
    http://www.dogomania.pl/threads/1848...%C5%82a-z-domu

Domyślnie

Cytat Napisał mestudio Zobacz post
    Tu jest wątek jamniko - podobnej suni na tymczasie u mnie. Możecie sobie zerknąć. Sunia ma ogromną szanse na dom stały i wszystko się rozstrzygnie lada dzień.
    Mam koty, ale piesek mógłby mieć oddzielny pokój. Zresztą koty sobie radzą w domu bo łażą górą po domu jeśli jakaś psina wolno się do nich przyzwyczaja. Ta jamniczka tez nie była taka super przekonana do nich na początku, ale bardzo szybko się polubiły.
    http://www.dogomania.pl/threads/1848...%C5%82a-z-domu
    Śliczniucha
    To czekamy na osoby decyzyjne, żeby powiedziały co myślą o tej super ofercie!

Domyślnie

Oferta jest super istotnie ja jednorazowo tez cos wyrzeźbie - a potem może częśc z bazarku usługowego przeznacze też na Czarusia.

Dziewczyny RATUJMY GO. Udaje się uratować chore, stareńkie. Toz porażka dla ludzkości gdyby zdrowy fajny psiak szedł pod igłę.

Dobra ja zacznę 20 zeta (mam już jednego klienta jamniczego którego sponsoruję i oczywiście temu zasponsoruję fullwypas allegro aż do skutku na swoim koncie)

Domyślnie

Wielkie dzięki , pogadam z ta pania czyby nie była w stanie choc troszke sie dozucic ....

Domyślnie

Jeżeli dacie radę zorganizować transport jamniczka do hoteliku do Murki, to czeka tam na niego miejsce ze sponsorowaniem.
    Niestety ale blokuje to miejsce od tygodnia, więc transport musiałby być sprawnie zorganizowany.
    Miejsce było zarezerwowane dla czekoladowego jamniczka ze Szczecina, ale tam sytuacja się trochę wyjaśniła.

Iljova is on a distinguished road Avatar Iljova
    Mieszka w
    Bydgoszcz, (Chorzów) Poland

Thumbs up

Nie mogę zbyt wiele, ale dorzucę też parę zł. Proszę o podanie na PW nr konta na które miałabym przelać pieniądze.
    Niech tylko wszystko pomyślnie się zakończy dla jamniczka. Wierzę, że dzięki Wam to się uda!

Wszystkie uratowane zwierzęta są Wam niezmiernie wdzięczne za ten wielki dar jakim jest życie!

W takich sytuacjach budzi się i wraca wiara w ludzi!
    Czytając różne wątki z jakim zaangażowaniem i poświęceniem wszyscy działają napawa optymizmem. Świadomość że jest tak wiele osób którym los zwierząt nie jest obojętny pozwala mieć nadzieję, że nie wszystko jest stracone, że są tacy którzy w pełni zasługują na to by nazwać CZŁOWIEKIEM!

Domyślnie

A gdzie mieszka Murka i nie na PW bo mi nie wysysyłaja sie odp i prosze albo na maila justzwierzaki@o2.pl albo na miau , tez tam jesrtem Justa&Zwierzaki lub tel 507 300 768

Mika31 is on a distinguished road Avatar Mika31
    Mieszka w
    WLKP\wieś między Poznaniem a Gorzowem

Domyślnie

ciotki będe bez netu chyba może nawet do piątku jak będzie decyzja co do zbiórki funduszy to się dołoże tylko pare groszy

Domyślnie Czaruś !!!

Witajcie !!! Wzruszył mnie los Czarusia ... bardzo chcielibyśmy mu pomóc ... I jest chyba na to szansa dzięki naszej Fundacji !!! Właśnie co dzwoniłem do Pani Prezes, sama ma przepełnienie ale będzie myśleć co można zrobić ... Nie ma dostępu do dogo-nie wiem czemu-prosiła mnie bym Jej przesłał na @ jakieś Jego zdjęcia i jak najwięcej o Nim informacji ... Tak więc proszę Was o to ... czy wiecie np. jaki jest Jego stosunek do innych psów, do kotów, do dzieci? Sporo juz wiem, bo przeczytałem wątek, ale nie ma w nim nic na ten temat ... Serce się kraje na wiadomość co Go może spotkać ... Przecież nie możemy do tego dopuścić ... Trzeba Go ratować i to jak najszybciej, a widzę że sprawa jest pilna na ... wczoraj ... Zrobię co w mojej mocy by pomóc ... Pozdrawiam serdecznie !!! <D.>

Domyślnie

Pozwole sobie na wyciagniecie deklaracji. Cioteczki, jestescie wspaniale
    Cytat Napisał Mika31 Zobacz post
    cierpie na brak kasy ale jednorazowo mogę coś dać
    Cytat Napisał Isadora7 Zobacz post
    (...) Dobra ja zacznę 20 zeta (mam już jednego klienta jamniczego którego sponsoruję i oczywiście temu zasponsoruję fullwypas allegro aż do skutku na swoim koncie)
    I ja coś dorzucę
    Cytat Napisał Iljova Zobacz post
    Nie mogę zbyt wiele, ale dorzucę też parę zł. (...)
    No i ta piekna wiadomosc
    Cytat Napisał bianka0 Zobacz post
    Jeżeli dacie radę zorganizować transport jamniczka do hoteliku do Murki, to czeka tam na niego miejsce ze sponsorowaniem.
    Niestety ale blokuje to miejsce od tygodnia, więc transport musiałby być sprawnie zorganizowany.
    Miejsce było zarezerwowane dla czekoladowego jamniczka ze Szczecina, ale tam sytuacja się trochę wyjaśniła.
    Rex Rexusinski - bez piesia to nie zycie - Psio-koci blog - zapraszamy
    _______
    I may be bad but I’m perfectly good at it

Domyślnie

I co, jaka decyzja?

Czarusia trzeba też trochę odchudzić...

Domyślnie

Justa prowadzi rozmowy Dowiemy sie pewnie, jak tylko beda konkrety ustalone
    Rex Rexusinski - bez piesia to nie zycie - Psio-koci blog - zapraszamy
    _______
    I may be bad but I’m perfectly good at it

Domyślnie

Hotelik u Murki jest koło Janowa Lubelskiego. Proponowałam moje stałe miejsce dla jamnika, które jednocześnie jest sponsorowane przeze mnie i moje znajome. Odpadłby problem zbierania deklaracji, trzeba byłoby skupić się tylko na transporcie.
    Widzę, że Czarek ma już konkretne opcje pomocy, więc wybiorę innego pieska w potrzebie.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia