Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
Tak i cały czas z nim pisze na GG i być może bedzie DT
wreszcie dobra wiadomość
Wszystko na dobrej drodze , czekamy jeszcze tylko na zgodę rodziny gdzie będzie na DT a będzie na DT u woluntariuszki z S.O.S dla zwierząt
A to już pewne? Bo Alpen http://www.dogomania.pl/threads/1900...epresja/page10 też szuka domku i bym się wtedy zwróciła do mestudio, czy by go mogła wziąć zamiast Czarusia.
Jeszcze nie ma 100 % zgody więc czekamy , ale jak tylko będe ja miała to zaraz napisze
Czaruś jedzie do Sosnowca na DT, szukamy teraz transportu ...
niech Alpekowi się tez poszczęści ...
Rex Rexusinski - bez piesia to nie zycie - Psio-koci blog - zapraszamy
_______
I may be bad but I’m perfectly good at it
Ale na watku tego nie ma, wiec pytam![]()
_______
Cioteczki, tak pięknie pomogłyście Czarusiowi, pomóżcie też proszę innemu jamniczkowi, Alpenowi, okalecza się w schronisku...
http://www.dogomania.pl/threads/1900...skowa-depresja
Bardzo się cieszymy, że Czarusiowi się poszczęściło! (dziękujemy Klaudia !). Co do obaw jaki to jest dom, to muszę powiedzieć że wspaniały!!!(osobiście znam Klaudię i muszę powiedzieć, że znam jednego z jej podopiecznych i nigdy w życiu nie widziałam psa tak zakochanego w swojej panci ;p ) ( Karina, Darek i Homek)
Fajnie, rozumiem że serwis zdjęciowy zapewniony?
A co do transportu, na forum jamniczym mam takowe zgłoszenie
proszę o pilną odpowiedź czy załatwiać.Witaj,
Mogę zapewnić transport Czarusia z Tychów do Sosnowca - jeżeli to aktualne.
Do piątku do godzin południowych jestem do dyspozycji
Z tego co się dowiedziałam, transport jest, ale poproszę jeszcze Juste o potwierdzenie
Jestem wszystkim bardzo wdzięczna, ze udało się go uratowaći to w takim ekspresowym tempie
![]()
![]()
Dziekuje
![]()
![]()
Ja takze oczekuje "serwisu zdjęciowego" z niecierpliwością
Klaudia, kiedy Czaruś trafi do Ciebie? Pewnie Cioteczki na wątku chętnie się dowiedzą![]()
_______
Kochane cioteczki transport juz mamy w piątek o godz 18 tej
Bardzo chce wam wszystkim podziękować za zaangażowanie sie z sprawie Czarusia , dzięki Wam ten wspaniały pies ma szanse na życie , długie zycie![]()
Tak, Czaruś będzie u mnie jutro.
Oczywiście, zdjęcia będą.
W sobote i niedziele mamy akcje adopcyjną w SCC w Katowicach. Pojadę tam z nim. Może akurat ktoś się w Czarusiu zakocha (moja mama już to zrobiła)
Super wieści !!! Bardzo się cieszę,że mogłem pomóc !!! bo - powiem nieskromnie - to ja zapoczątkowałem całą akcjęale oczywiście największa chwała Klaudii i Jej Wspaniałym Rodzicom !!! Tak więc powodzenia Czaruniu
i mam nadzieję,że się poznamy w najbliższą sobotę !!! Pozdrowionka dla Wszystkich Ludzi Wielkiego Serca i Dobrej Woli !!! <D.>
ciotki cudowne wieści Czarusiu życze ci wszystkiego dobrego no i stałego domku!
Wlasnym uszom dzis nie dowierzałam, gdy podczas rozmowy z Justyna dowiedzialam sie, ze Czarus MA DOM STALY !!![]()
![]()
Bedzie mieszkal w domku jednorodzinnym w Oswiecimiu
![]()
![]()
Na szczegoly, bedzie poczeka na Justyne
W imieniu Justyny i oczywiscie Czarusia, pragne Wszystkim Cioteczkom podziekowac za tak szybka akcje![]()
![]()
![]()
Trzymam kciuki, zeby sie tam zaaklimatyzowal![]()
![]()
![]()
_______
Zakładki