-
WYSZKOLONY CUDOWNY pies Raf wrócił z adopcji!! PILNE DT NA JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sytuacja jest bardzo poważna. Z początkiem wakacji pies o imieniu Raf został adoptowany do domu tymczasowego, gdzie przebył podstawowe szkolenie. W ciągu tych kilku tygodni odezwali się chętni na psiaka, pies znalazł dom. Pies wrócił z adopcji, ponieważ demoluje mieszkanie pod nieobecność właścicieli. Potrzebuje domu, gdzie będzie miał zawsze kogoś przy sobie, bądź właściciela, który pod nieobecność będzie zamykał psa w klatce kennelowej, oczywiście po uprzednim przyzwyczajeniu do niej psa.
Na tę chwilę pies musi opuścić dom tymczasowy, jednak nie ma dla niego nigdzie miejsca! 
Raf zna podstawowe komendy. Jest psem bardzo zrównoważonym, przyjaznym do ludzi, do zwierząt. Toleruje psy i koty. Uwielbia ludzi, jest skupiony, bardzo lubi się uczyć i towarzyszyć człowiekowi.
Raf jest pięknym, rudym psiakiem średniej wielkości. Ponad rok spędził w schronisku, był smutny i nieszczęśliwy. Teraz zaufał człowiekowi, poznał, czym jest szczęśliwe życie psa u boku człowieka.
Raf jest typem psa rodzinnego. Będzie wiernym towarzyszem dzieci, jak i dorosłej, samotnej osoby. Pies niewymagający, lecz kochający! 
Bardzo proszę o ogłoszenia dla Rafa, o pomoc w szukaniu domu dla tak wspaniałego psiaka.
Nie przyjmuję do siebie wiadomości, że Raf będzie musiał z powrotem wrócić do schroniska...
Byliśmy pewni, że w trakcie szkolenia znajdzie się domek dla Rafa. Rozgłaszaliśmy go na akcjach, na stronie EDANO. Niestety psiak okazał się pechowcem i dziś jego przyszłość kryje się pod dużym znakiem zapytania.
Kto zmieni ten znak zapytania na 'MAM DOM!'?
Raf znajduje się w domu tymczasowym w Lędzinach. Psa możemy dowieźć do nowego domu. Oto jego zdjęcia jeszcze ze schroniska, kiedy śmigał za piłką podczas schroniskowego spacerku:

Ostatnio edytowane przez Mada:) ; 16-09-2010 o 20:40
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego
Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych
kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają
stanom zapalnym skóry, a także zapewniają
zdrową i lśniącą sierść.
Produkt 100% naturalny
Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.
|
Unikalny proces produkcji
Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.
|
-
-
A on ma jakieś ogłoszenia?
-
Jaki nr. Kontaktowy można podać w ogłoszeniach??
-
Nr tel: 508227031.
Dziękuję!
-
RAF MA DOM!! Trzymajcie, proszę, kciuki, aby ludzie byli z niego zadowoleni!! Pierwsze kilka dni jest zawsze decydujące.
-
Podpis usunięty - patrz Regulamin
-
Ludzie Rafa zobaczyli podczas spotkania z Rafem, zakochali się, Raf bardzo zrównoważony, polubił córeczkę państwa, są bardzo zadowoleni i mówili, że żalują, że go wcześniej nie wzięli. Zapowiada się wszytsko OK, ale różnie bywa. Ja to wolę bez entuzjazmu odczekać kilka dni.
-
Bardzo szybko to poszło jak widzę, to super, naprawdę. Oby więcej takich szybkich akcji. Cieszę się że udało mu się. Skoro jest taki jak napisałaś to na pewno zostanie już na zawsze
-
No nie ,az sie nie chce wierzyc.Trzymamy kciuki!!!!!
-
Też mocno trzymam kciuki
-
-
No i niestety... Raf wraca... Pod nieobecnośc właścicieli wariuje, demoluje. A wystarczyłaby tylko klatka kennelowa...
Pilnie potrzebny DT, nie ma gdzie umieścić Rafa!
-
Kurw........ co za ludzie. Podpowiedz im o tej klatce. Wiem że to pomaga. Naprawdę nic się nie da zrobic
-
Nic to nie dało. Lepiej psa oddać, niż mu pomóc... ;(
Raf jest w DT ale musi jak najszybciej znaleźć nowy tymczas, albo dom stały. Kto pomoże w ogłoszeniach? ;(
Mam doła...
-
Kto pomoże?
Raf nie może zostać na DT! Kto przygarnie tego cudnego psiaka?
-
moze ta osoba da sie przekonac na dt dla niego wprawdzie pisze,ze mikopieski ale chyba najbardziej jej zalezy ,zeby był zrównowazony,łagodny spróbujcie napisać do niej...
http://www.dogomania.pl/threads/1928...eci!!!-Śląsk
-
Dzięki rytka, napisałam PW do założycielki wątku.
-
czy telefon kontaktowy do ogłoszeń jest taki sam jak poprzednio??
-
Nikt z DOGO, do kogo pisałam, nie może psiaka przyjąć, a czas dobiega końca. Raf musi opuścić dom tymczasowy na dniach... Kto pomoże!! 
Telefon kontaktowy taki sam.
-
-
-

Napisał
Mada:)
Nikt z DOGO, do kogo pisałam, nie może psiaka przyjąć, a czas dobiega końca. Raf musi opuścić dom tymczasowy na dniach... Kto pomoże!!

Telefon kontaktowy taki sam.
A nie może wrócić do tego DT, które wzięło go ze schroniska?
-
Raf jest w DT, które wzięło go ze schroniska, ale nie może tam dłużej zostać.
-
Taki śliczny psiak i tak inteligentny i bez domu! Załatwiłaś coś ?
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia