Husse Lax&Ris|
Hypoalergiczny łosoś i ryż! Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych. |
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa. |
Podaj wątek o tych potworach, Boże jaka tragedia. Masakra Normalnie!
Podpis usunięty - patrz Regulamin
Czyli psiak nie przezyl... a tak sie cieszylam ze mu sie udalo...
Zgadzam sie, masakra. Jedno za 2gim;/ Szlag czlowieka trafia...
link
prosze![]()
[QUOTE=coronaaj;15326470]O matko jedyna...studentki poswiartowaly psa???? Nie dalam rady dzisiaj czytac...za duzo tych okrucienstw....[/QUOTE
Chyba znalazły Go po wypadku i czekały az piesek umrze...............
[QUOTE=Alexandra29;15326559] ja czytalam na innym forum, ze byly to studentki weterynarii i na psie przygotowywaly sie do zawodu(?)
brak slow na to wszystko, ja nawet nie bylam w stanie obejrzec filmu z tym pieskiemjestem za kara "oko za oko", zawsze bylam i zawsze bede i nie wazne czy krzywdza czlowieka czy psa, zrobic im to samo, bo tylko taka kara jest w stanie czegos nauczyc te wszystkie bezmozgowia!
nie nawidzę tego forum,ludzie tam są tacy zieloni,że się nawet czytac nie chce!siedzą tam dzieci,ktore nie maja o niczym pojęcia i piszą byle o czym np.ile w domu sam może zostac kundel???odp.1-3 dni zależy ile ma lat.albo kochasz beagle odp.nie lubile kosztuje york ???odp.ja kupilam na allegro za 5oozł chciałam za 100,ale nie zdążyłam .albo co jestpotrzebne labradorowialbo yorkowi???.jaka rasa lepsza beagle czy york ??odp.york bo jest słodszy.
Zakładki