-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
-
-
Na ataki w moja stronę odpowiadam tym samym
-
-
Też zaznaczam... Warto na początku dać fotki psiaków
-
Banned

Napisał
vena&vivi
Marzy mi sie aby uzbierc kwotę jaka w tym miesiącu można było wygrać w krakvecie. Wiem, że to ogromne pieniądze ale nas tez mało nie jest.
Ciekawa jestem właśnie, o jaką kwotę walczyliśmy.Kwota duża, czy mała, ważne żeby nie były głodne.Może spróbować też, z adopcjami wirtualnymi, szczególnie tych psów,które potrzebują karmy weterynaryjnej.
-

Napisał
Marek
Witamy,
W konkursie marcowym zwyciężyło Schronisko dla Zwierząt w Toruniu. Gratulujemy wygranej!
Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Zwycięzcy kwotę 11372zł. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Schronisko w Toruniu otrzyma pomoc o wartości
12 372 zł. Gratulujemy!
Dzisiaj skontaktujemy się ze Schroniskiem w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs kwietniowy.
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
www.krakvet.pl - najtańszy sklep zoologiczny
Wyniki oficjalne z Krakvetu.
I jeszcze w kwestii odmiany nazwy Radomsko.
Mówimy o radomszczańskim schronisku i radomszczańskich psach i kotach.
I pokasujcie nieaktualne banerki z głosowania.
[*]7.03.1992-18.03.2004[']
-
Tu bazarek na psiaki ze schroniska w Radomsku:
http://www.dogomania.pl/threads/2052...msku.-Do-10.04.
Dzisiaj ruszył, będziemy jeszcze dodawać nowe fanty. Wiem, że to kropla w morzu potrzeb...
-
Poproszę o konto na PW. Pozdrawiam
-
SABRA ZA TM OD 18.I.08r.miała 6 lat 6 miesięcy i 3dni
Bardzo proszę o nie wysyłanie mi prywatnych wiadomości z prośbą o pomoc z góry dziękuje.
-
Banned
No trochę szkoda,i jeszcze ten tysiąc od nich.Ja kupuję od czasu do czasu karmę w Krakwecie i zawsze rabat przeznaczam na schronisko.
Ale z tego wynika,że dysponują możliwościami sponsoringu.Pewnie inne hurtownie też,więc do dzieła.Ja póki co zakupiłam na bazarku 2 rzeczy, ale o konto poproszę "na potem" na PW.
-
-
Dziękuję za organizację tej zbiórki. Jesteście Aniołami.
Dziękuję wszystkim za głosy oddane w KrakVecie.
W tytule w pierwszym słowie jest literówka
-
-
Codziennie glosowalam na krakvecie......kurcze szkoda....
poprosze nr konta
-
-
No to ja nie wiem dziewczyny. Ja probowalam kilka dni pod rzad, z roznych przegladarek glosowac. Niestety ciagle bledy, errory albo strona sie nie otwierala. Nie wiem dlaczego tak sie dzialo.
-
-
Dzięki Aniu. Wrzucał ktoś info na FB w wydarzeniu??
-
Banerek nam potrzebny - prosimy pięknie
Soema ja mocno niefacebookowa - wręcz ostatnia jełopa jestem więc tu równiez liczę na pomoc.
Bardzo wszystkich proszę o rozsyłanie wątków - ja na swoje wstawiłam - na obce tyż się wproszę.
Ostatnio edytowane przez vena&vivi ; 01-04-2011 o 21:29
-
-
Madziu pięknie dziękuję 
Jak dostanę to dam Ci znać.
-
Ja też poproszę o nr. konta, zapiszę sobie i jak tylko będę mogła to wpłacę coś.
-
poproszę Olę o banerek tylko jakich zdjęć użyć? tych z wątku schroniska w radomsku?
Uprawnienia