-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Ostatnio edytowane przez Temida ; 02-02-2012 o 20:29
-
Zapisuję. Postaram sie pomóc na miarę własnych sił.
"Bo psa kocha się za nic, a nawet pomimo wszystko..."
-
Temidko jesteście Wielkie!!!
UWAGA!!!!!! 530 509 589 - w sprawach dotyczących Psiaków hotelikowych proszę dzwonić od pn. - pt. w godz. od 8.30 do 16.00 (nie dotyczy spraw pilnych)
-
-
-
-
super Temido, akcja udana jak zwykle, oby udany był dalszy ciąg, widzę nowe nazwiska czyli wszystko ok! zapisuję wątek bedą chyba jakies fotki poszczególnych psików?
-
-
Brawo Temido! Jestem z Wami! Mówiłam na wątku Kazia, że o fundacji pani Anny J. jeszcze usłyszymy!!! No i proszę! Udostępniłam linki na Fb. Jesli taką jest obrończynią tej zbieraczki zwierząt- niech zapłaci za ich pobyt w lecznicy. Może z pieniędzy zebranych na Zmasakrowanego Kazia?
-
Do artykułu jest filmik.
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1...l#czytaj_dalej
Uważam, że Prezes Azylu ma rolę w teatrze gwarantowaną.
Chciałam podziękować fundacji Świnek Morskich za pomoc i zaopiekowanie się odebranym maleńswem.
-
-
Śliczne te psiaki, ale jakie zaniedbane.......... Kurcze, od jutra mam zajety dt, bo bym małą sunię wzięła.......
-
Która sunia ma epilepsję?
-
-
Temidko w głowie sie to wszystko nie mieści!!!Jesteście Aniołamii!!!!!
UWAGA!!!!!! 530 509 589 - w sprawach dotyczących Psiaków hotelikowych proszę dzwonić od pn. - pt. w godz. od 8.30 do 16.00 (nie dotyczy spraw pilnych)
-
Ponieważ długi czas gdy pracowałam pomagałam tej kobiecie interesuje mnie stan zdrowia tych psiaków pani E N WIEDZIAŁA JAKA TAM JEST SYTUACJA JAK MNIE WYRZUCIŁA TO ZŁOŻYŁAM PISMO W SPRAWIE POMOCY W KARMIE NIESTETY POZOSTAŁO BEZ ECHA.DZWONIŁA DO MNIE P ZDZISIA ŻEBY SPRAWDZIĆ JEJ SPRZĄTNIĘTE MIESZKANIE, WYBIERAM SIĘ TAM JUTRO JAKI EFEKT POWIADOMIĘ, MOŻE CHOCIAŻ TE STARSZE PSY DO NIEJ WRÓCĄ.GRATULUJĘ UDANEGO WALNEGO NAM SIĘ NIE UDAŁO ALE ZDEMASKOWALIŚMY PASKUDZTWO A WY ZROBIŁYŚCIE TO CO TRZEBA .BRAWO
-
Dziękuję serdecznie, zrobiliśmy co trzeba i można pogratulować naszym członkom rozwagi i poczucia uczciwości.
Co do psiaków to już po weekendzie zajmujemy się tym po co tu jesteśmy, czyli zwierzakami.
-
-
Jeśli ja miałabym decydować,nie oddałabym tej kobiecie ani jednego zwierzątka,bo po co,aby głodowały,chorowały i żyły zapchlone bez spacerów.Luta4 napisała,że starsze psy może do niej wrócą.Starsze psy zazwyczaj chorują i coś im dolega,trzeba o nie dbać,dobrze odżywiać i leczyć,czy ta osoba im to zapewni?Odda się jej kilka i za jakiś czas zgromadzi znowu pełno zwierzaków,które będą się tam męczyć.Powinno się jej zabronić posiadania zwierząt,może i nie ma złych zamiarów,ale świadomości i odpowiedzialności żadnej.
-
Mam już zdjęcia naszych bidulek. Do wieczora wszystko wstawię.
-
Ostatnio edytowane przez Temida ; 26-10-2011 o 23:33
-
Ostatnio edytowane przez Temida ; 21-11-2011 o 11:15
-
Ostatnio edytowane przez Temida ; 02-02-2012 o 20:29
-
Uprawnienia