[ Wyłącz reklamy ]

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 22 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 540

Temat: Wielka AKCJA ŁTOnZ PSY, KOTY i INNE URATOWANE. Teraz potrzebne domy i ogłoszenia!

Domyślnie Wielka AKCJA ŁTOnZ PSY, KOTY i INNE URATOWANE. Teraz potrzebne domy i ogłoszenia!

Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami po bardzo trudnej akcji
    uratowało psy, koty, świnkę morską, koszatniczkę i 2 króliki
    ze strasznych warunków.
    Właścicielka znęcała się nad zwierzętami nie lecząc ich, trzymając w rażącym niechlujstwie, nie zapewniając pożywienia.

Zwierzaki są już bezpieczne w hotelach, pod opieką weterynarza i behawiorysty.
    Dziękujemy za pomoc Policji i Prokuraturze.

Poniżej przedstawiam relacje z interwencji.
    Przez najbliższe dni zrobimy zdjęcia zwierząt, które będą szukać domów
    i będziemy prosić o pomoc w ogłoszeniach.

Kontakt w sprawie adopcji:
    tel. 507 180 857
    tel. 609 062 264

adoptujserce@wp.pl

Pomoc finansowa:

Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
    ul. Piotrkowska 117
    90-430 Łódź

KONTO: 18 1090 2705 0000 0001 1606 1967

Osoby wpłacające, które chcą uzyskać potwierdzenie wpłaty czy wgląd w fakturę proszę o PW.

http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1...?kategoria=660

Ostatnio edytowane przez Temida ; 13-10-2011 o 21:28

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Zwierzaki z interwencji:

Ostatnio edytowane przez Temida ; 02-02-2012 o 20:29

Domyślnie

Zapisuję. Postaram sie pomóc na miarę własnych sił.
    "Bo psa kocha się za nic, a nawet pomimo wszystko..."

Domyślnie

Temidko jesteście Wielkie!!!

UWAGA!!!!!! 530 509 589 - w sprawach dotyczących Psiaków hotelikowych proszę dzwonić od pn. - pt. w godz. od 8.30 do 16.00 (nie dotyczy spraw pilnych)

Domyślnie

Wow, po tych schizach dzisiejszych z psycholkami (żenująca kupa kooopy nie ludzie) udało się i to ! Temido szacun ! Macie stalowe nerwy
    Pozdrów i podziękuj wszystkim co się przyczynili do szczęśliwego finału. Przeszkadzajkom powiedz, że dopadnie je wściekły pies - mają to jak w banku, nie pomoże żadna szczepionka.

Domyślnie

Przekażę i Tobie też dzięki wiesz za co
    Rzeczywiście akcja z osobami, które chciały uniemożliwić pomoc zwierzętom a które mianują się
    wielkimi obrończyniami była żałosna.

Zwierzaki są dla nas NAJWAŻNIEJSZE i dla NICH i O NIE należy walczyć.

Ostatnio edytowane przez Temida ; 06-09-2011 o 15:59

Domyślnie

Brawo, ŁTOnZ skuteczny, jak zwykle

TERESA BORCZ is on a distinguished road Avatar TERESA BORCZ
    Mieszka w
    ŚLĄSK, KRAKÓW, BAGDAD

Domyślnie

super Temido, akcja udana jak zwykle, oby udany był dalszy ciąg, widzę nowe nazwiska czyli wszystko ok! zapisuję wątek bedą chyba jakies fotki poszczególnych psików?

Domyślnie

Artykuł z dzisiejszej gazety.
    Chciałam powiedzieć, że psy są w bardzo złym stanie, takiej ilości pcheł jeszcze nie widzieliśmy.
    Część zdjęć już mam to wstawię.
    Potwierdzam o czym było już wspominane, że całą akcję chciały nam uniemożliwić Fundacja Azyl oraz była prezes naszej organizacji
    twierdząc, że nie ma podstaw do odbioru zwierząt.
    Pierwszy raz widziałyśmy kota który chciał z głodu zjeść jabłko.
    Świnka morska jest szkielecikiem tak jak psy i koty.
    Na szczęście zwierzaki już uratowane.

Najpierw zaczęło się tak, że prezes Azylu wtargnęła do naszej siedziby i uderzyła naszego członka.
    Proszę zobaczyć tą subtelną sugestię. P. J. twierdzi, że tak ją ochrona potraktowała, a za godzinę w świetnym
    stanie była już na Tymienieckiego, aby utrudniać POMOC ZWIERZĘTOM!!!

http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1...l#czytaj_dalej

A TO JEST TEN SUPER STAN!!!!!!!
    PCHŁY NA CAŁYM CIELE!!!!!

W poście 2 zdjęcia z wczoraj.

Ostatnio edytowane przez Temida ; 27-08-2011 o 09:36

Domyślnie

Brawo Temido! Jestem z Wami! Mówiłam na wątku Kazia, że o fundacji pani Anny J. jeszcze usłyszymy!!! No i proszę! Udostępniłam linki na Fb. Jesli taką jest obrończynią tej zbieraczki zwierząt- niech zapłaci za ich pobyt w lecznicy. Może z pieniędzy zebranych na Zmasakrowanego Kazia?

Domyślnie

Do artykułu jest filmik.

Uważam, że Prezes Azylu ma rolę w teatrze gwarantowaną.

Chciałam podziękować fundacji Świnek Morskich za pomoc i zaopiekowanie się odebranym maleńswem.

Domyślnie

Gra aktorska, niestety, na poziomie amatorskiego teatru III kategorii. Ale te łzy na poczekaniu....chyba sama w to uwierzyła!!!! Zastanawiam sie nad jednym: agresja u tej pani J. rośnie, czyżby skończyły się jej kaziowe pieniądze? Może ktoś jej płaci za atakowanie Was?

Czy są już jakieś zgłoszenia odnośnie domów? Czy bezpłatne domy tymczasowe wchodzą też w grę?

Cieszę się, że ŁTOZ odzyskuje dobre imię. Tak trzymajcie!

Cytat Napisał Temida Zobacz post
    Do artykułu jest filmik.

Uważam, że Prezes Azylu ma rolę w teatrze gwarantowaną.

Chciałam podziękować fundacji Świnek Morskich za pomoc i zaopiekowanie się odebranym maleńswem.

Domyślnie

Śliczne te psiaki, ale jakie zaniedbane.......... Kurcze, od jutra mam zajety dt, bo bym małą sunię wzięła.......

Domyślnie

Która sunia ma epilepsję?

Domyślnie

Jeszcze kilka zdjęć z interwencji:

W przyszłym tygodniu będą zdjęcia poszczególnych psiaków do adopcji.

Domyślnie

Temidko w głowie sie to wszystko nie mieści!!!Jesteście Aniołamii!!!!!

UWAGA!!!!!! 530 509 589 - w sprawach dotyczących Psiaków hotelikowych proszę dzwonić od pn. - pt. w godz. od 8.30 do 16.00 (nie dotyczy spraw pilnych)

Domyślnie

Ponieważ długi czas gdy pracowałam pomagałam tej kobiecie interesuje mnie stan zdrowia tych psiaków pani E N WIEDZIAŁA JAKA TAM JEST SYTUACJA JAK MNIE WYRZUCIŁA TO ZŁOŻYŁAM PISMO W SPRAWIE POMOCY W KARMIE NIESTETY POZOSTAŁO BEZ ECHA.DZWONIŁA DO MNIE P ZDZISIA ŻEBY SPRAWDZIĆ JEJ SPRZĄTNIĘTE MIESZKANIE, WYBIERAM SIĘ TAM JUTRO JAKI EFEKT POWIADOMIĘ, MOŻE CHOCIAŻ TE STARSZE PSY DO NIEJ WRÓCĄ.GRATULUJĘ UDANEGO WALNEGO NAM SIĘ NIE UDAŁO ALE ZDEMASKOWALIŚMY PASKUDZTWO A WY ZROBIŁYŚCIE TO CO TRZEBA .BRAWO

Domyślnie

Dziękuję serdecznie, zrobiliśmy co trzeba i można pogratulować naszym członkom rozwagi i poczucia uczciwości.
    Co do psiaków to już po weekendzie zajmujemy się tym po co tu jesteśmy, czyli zwierzakami.

Domyślnie

Cała załoga BRAWO!!!!!!!

Domyślnie

Jeśli ja miałabym decydować,nie oddałabym tej kobiecie ani jednego zwierzątka,bo po co,aby głodowały,chorowały i żyły zapchlone bez spacerów.Luta4 napisała,że starsze psy może do niej wrócą.Starsze psy zazwyczaj chorują i coś im dolega,trzeba o nie dbać,dobrze odżywiać i leczyć,czy ta osoba im to zapewni?Odda się jej kilka i za jakiś czas zgromadzi znowu pełno zwierzaków,które będą się tam męczyć.Powinno się jej zabronić posiadania zwierząt,może i nie ma złych zamiarów,ale świadomości i odpowiedzialności żadnej.

Domyślnie

Mam już zdjęcia naszych bidulek. Do wieczora wszystko wstawię.

Domyślnie

Olafek już w DS.

Ostatnio edytowane przez Temida ; 26-10-2011 o 23:33

Domyślnie

Teoś w DS

Ostatnio edytowane przez Temida ; 02-02-2012 o 20:29

Domyślnie

SALI U MIKROPSIAKÓW DZIĘKUJEMY Już w domu.

Ostatnio edytowane przez Temida ; 06-10-2011 o 00:48

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 22 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia