Husse Valp Maxi|
Pełna ochrona stawów od urodzenia! Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów. |
|
Mocne kości i zdrowe zęby! Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych. |
Zapraszam na bazarek chrzcielny![]()
NIETYPOWE CHRZCINY ZAPRASZAMY NA IMPREZĘ![]()
Pojechaliśmy dziś na przegląd psów , z okazji rocznicy cudu![]()
2 lata temu Bazyl został pełnoprawnym członkiem naszej rodziny![]()
Miało być wesoło, miał być pedicure manicure czyszczenie ząbków i ogólnie beczka śmiechu z cioteczkami z gabinetu no i tak było póki nie zaglądnęliśmy do ucha Bianeczki![]()
A tam znowu na samym dnie jakiś syf niewiadomego pochodzeniaNa wtorek jesteśmy umówieni na czyszczenie , nie wiadomo co to jest
![]()
Jak nie zniknie po czyszczeniu to znowu znieczulanie i próbka do pobrania do badań czy to nie jakiś najgorszy scenariusz![]()
Moje biedne Bianusiątko![]()
Paulina, no niestety my z tym uchem walczymy od listopadaBiana miała już zabieg
Niestety to nie wygląda najlepiej , raczej małe szanse żeby stale jej coś wpadało , zwłaszcza że to jest jakieś takie dziwactwo - wygląda jak taka ciapa , błoto , galareta trudno opisać
![]()
Mam nadzieję że znowu wyjdę na wariatkę panikarę ...
Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach.
Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..![]()
Zakładki