+ Odpowiedz na ten temat
Strona 138 z 138 PierwszyPierwszy ... 38 88 128 135 136 137 138
Pokaż wyniki od 3,426 do 3,439 z 3439

Temat: Bianca i Bazyl

Domyślnie

Cytat Napisał mariusz pp Zobacz post
    Śliczna mordeczka.
    Rudzia masz zapchaną skrzynkę

Odgruzowujemy się zaraz
    Piękny był i jest zresztą nadal , moje kochane maleństwo

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Valp Maxi – karma dla szczeniąt i suk ciężarnych Husse Valp Maxi
    Kompletna karma dla szczeniąt i suk ciężarnych dużych ras

Husse Valp Maxi to karma Super Premium, która dostarcza dodatkowe składniki odżywcze, witaminy i minerały potrzebne szczeniętom dużych ras w okresie wzrostu (od 4 tygodnia życia).

Pełna ochrona stawów od urodzenia!
    Ekstrakt z małży nowozelandzkich zawarty w karmie Husse Valp Maxi to bogate źródło glukozaminy i chondroityny, które pobudzają odbudowę chrząstek stawowych i wpływają na sprawne funkcjonowanie stawów.

Mocne kości i zdrowe zęby!
    Odpowiednio dobrana ilość wapnia, fosforu oraz witamin gwarantuje prawidłowy rozwój kości i zębów. Luteina, Beta-karoten oraz kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6 sprzyjają rozwojowi mechanizmów obronnych.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Jejku jaki śliczny Bazyliszek

Domyślnie

Cytat Napisał savahna Zobacz post
    Jejku jaki śliczny Bazyliszek
    No taki zniego uroczy był szczeniaczek, szkoda tylko że tak szybko urósł
    W linku pod zdjęciem , więcej zdjęć malucha , z jego byłego wątku

Domyślnie

piękne masz te psiska takie mordeczki,że tylko miziać

Domyślnie

Pojechaliśmy dziś na przegląd psów , z okazji rocznicy cudu
    2 lata temu Bazyl został pełnoprawnym członkiem naszej rodziny
    Miało być wesoło, miał być pedicure manicure czyszczenie ząbków i ogólnie beczka śmiechu z cioteczkami z gabinetu no i tak było póki nie zaglądnęliśmy do ucha Bianeczki
    A tam znowu na samym dnie jakiś syf niewiadomego pochodzenia Na wtorek jesteśmy umówieni na czyszczenie , nie wiadomo co to jest
    Jak nie zniknie po czyszczeniu to znowu znieczulanie i próbka do pobrania do badań czy to nie jakiś najgorszy scenariusz
    Moje biedne Bianusiątko

Domyślnie

Rudzia !! No co Ty jaki najgorszy scenariusz !! ja Ci dam tak myśleć !! !
    Wpadło pewnie coś bidulce do ucholka.. panie z gabinetu się tym zajmą i Bianuśka wróci do siebie !!

Domyślnie

Cytat Napisał quick23 Zobacz post
    Rudzia !! No co Ty jaki najgorszy scenariusz !! ja Ci dam tak myśleć !! !
    Wpadło pewnie coś bidulce do ucholka.. panie z gabinetu się tym zajmą i Bianuśka wróci do siebie !!

Paulina, no niestety my z tym uchem walczymy od listopada Biana miała już zabieg Niestety to nie wygląda najlepiej , raczej małe szanse żeby stale jej coś wpadało , zwłaszcza że to jest jakieś takie dziwactwo - wygląda jak taka ciapa , błoto , galareta trudno opisać
    Mam nadzieję że znowu wyjdę na wariatkę panikarę ...

Domyślnie

Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach.
    Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..

Domyślnie

Cytat Napisał quick23 Zobacz post
    Taaak, mnie też napędziła stracha lekarka z gabinetu.. po jednym dotknięciu powiedziała,że Psota ma raka.. i dalej ma coś dziwnego w tym brzuchu, znów jej trochę pociemniał i guza ma na głowię. Dlatego rozumiem Twoje obawy. I Twój strach.
    Ja jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za Biankę ! I Ty bądź spokojna w miarę możliwości..

No ja tez jestem dobrej myśli , ale nie ukrywam że boje się okrutnie o te moje słodziaki i trudno mi będzie być spokojną
    Dzięki Paulinko

Domyślnie

Wiem. I doskonale Cię rozumiem.. my trzymamy kciuki z Andrzejem.. i Psota oczywiście też !

Domyślnie

To my też trzymamy kciuki a Bazylkowi najlepszego życzymy.

Domyślnie

Znów te uszko

Za was 2 lata już
    Wszystkiego NAJ!

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 138 z 138 PierwszyPierwszy ... 38 88 128 135 136 137 138

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia