+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 27 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 667

Temat: Jett z fundacj Emir szczęśliwie dotarł do swojego domu.

Domyślnie Jett z fundacj Emir szczęśliwie dotarł do swojego domu.

Pamiętacie Jetiego z fundacji Emir? Tak wyglądał jeszcze miesiąc temu, teraz już zupełnie zdrowy przyjechał do swojego nowego, kochającego domku. Jest jeszcze tylko jeden, problem powstał ogromny dług w undacji Emir za leczenie Jeta. W tej chwili to ponad 5.000 zł !!!
    Jeśli Fundacja nie odzyska tych pieniędzy nie będzie mogła pomóc następnym psiakom. Liczy się dosłownie każde 10 czy 20 złotych. Wspaniale pomogliście spłacić dług za transport, mam nadzieję, że Jett nadal może na Was liczyć.

Wpłaty na konto Fundacji Emir z dopiskiem "na transport Jetta II"
    Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych
    EMIR
    Konto Fundacji:
    Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
    Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

tak Jett-Emirek wygląda w tej chwili

Ostatnio edytowane przez graszka ; 25-10-2007 o 08:21

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Podniose.!
    Lecz niestety nie wpłace nawet tej nedznej 20.

Graszko,mówisz,ze potrzeba 400zł.?Ale z tego co wiem to to tylko za transport...a jescze osoba z dogo to 380zł...

mail : polaa.p@wp.pl tel: 694-000-505

Domyślnie

Cytat Napisał dogomanka_ Zobacz post
    Podniose.!
    Lecz niestety nie wpłace nawet tej nedznej 20.

Graszko,mówisz,ze potrzeba 400zł.?Ale z tego co wiem to to tylko za transport...a jescze osoba z dogo to 380zł...
    Ale Majawrc /nowa Pani Jetta/ doszła do wniosku, że lepie dołożyć to 20 zł., żeby przyjechał transportem z Emira /będzie pod profesjonalną opieką/ i wtedy ona nie musi osobiście jechać do tej Żabiej Woli. Myślę, że to rozsądne podejście
    Ostatnio edytowane przez graszka ; 28-09-2007 o 08:26

Domyślnie

Aha,chyba,że tak.;]

mail : polaa.p@wp.pl tel: 694-000-505

Domyślnie

Ja na dobry początek wpłacam 20 zł. i zaraz porozsyłam wici do wszystkich tak dzielnie kibicujących Jetusiowi, może do 6 coś pozbieramy. Licze na Was kochani.

Domyślnie

Tak mi się wydaję, lepiej ażeby dojechał z pracownikiem którego już zna, tym bardziej że jeszcze nie jest w pełni zdrów. Ja osobiście jestem skłonna pojechać do Wawy pociągiem nawet dzień prędzej (mam gdzie sie zatrzymać na noc) aby się z Emirkiem obwąchać i zapoznać, no i wtedy wrócimy razem. Mam więc dzwonić do Fundacji i poinformować że będą wpłaty na ich konto odnośnie transportu?

"Psia dusza większa jest od psa,i kiedy się uśmiechasz do niej Ona huśta się na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba,i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza,przecież przy Tobie jest psie niebo,z Tobą zostanie jego dusza..."-dla Ciebie moja Happy

Domyślnie

Poczekaj jeszcze chwilkę, zobaczymy jaki będzie odzew, mam oczywiście nadzieję, że ogromny.

Domyślnie

Właśnie rozmawiałam z Fundacją, i to jest bardzo dobra opcja, nawet odradzono mi przyjazd, wszystkim się zajmą. Najprawdopodobniej 2 lub 3 pażdziernika już będą mogli go przywieżć. Zaraz wpłacam kasiorkę

"Psia dusza większa jest od psa,i kiedy się uśmiechasz do niej Ona huśta się na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba,i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza,przecież przy Tobie jest psie niebo,z Tobą zostanie jego dusza..."-dla Ciebie moja Happy

Domyślnie

Cioteczki kochane cieszę się ogromnie, że dzień przyjazdu Jetta do nowego domku zbliża się i to szybko
    Sama chciałam go wziąć ale nie mogę mój TZ na kolejnego się nie zgadza NARAZIE
    W każdym razie po 1 wpłacę coś napewno, niedawno właciłam mu na leczenie i paru innym biedom i jestem spłukana
    na szczęście zaraz wypłata i możecie na mnie liczyć

Domyślnie

Moja sugestia aby pisać w pierwszym poście ile już jest kasy wpłaconej a ile brak tak będzie prościej, co Wy na to

Domyślnie

...jak najbardziej, ale to chyba "graszka" będzie musiała uzupełniać jako autorka postu. Ja właśnie przelałam 30 zł(na razie tylko tyle zostało mi na koncie-pomogłam już kilku psiakom z dogo, wysłałam też Fundacji za leczenie Jetusia i zrobiłam mu paczkę z prezentami na Allegro)
    Wieczorem drapnę portfel męża i jutro jeszcze postaram sie wplacić nieco więcej.....

Domyślnie

Ok, będę odliczać kwoty na razie mamy zadeklarowane
    1 Maja - 30,-
    2 graszka -20,-
    --------------
    razem 50,-

Domyślnie

, bardzo ale to bardzo wielkie DZIęKI!!!!!!!!, jak Ci "graszka" się odwdzięczę?????

Domyślnie

Pojdziemy na wspólny spacer po Wrocławiu, Ty z Emirkiem ja z moją Melką
    Ale najpierw niech do Ciebie przyjedzie. Podnosimy go dziś i jutro na maxa, ja wysyłam privy do wszystkich, którzy weszli na jego poprzedni wątek z prośbą o wsparcie finansowe lub tylko podniesienie. Musi się udać, wierzę w dogomaniaków

Domyślnie wplaty

wplace 50 czy na fundacje emir z dopiskiem na transport jeta

Domyślnie

Super dzięki, tak na fundację, nr w 1 poście
    50+50=100, jeszcze tylko 300
    Ostatnio edytowane przez graszka ; 27-09-2007 o 19:45

Domyślnie

Życzę powodzenia. Ja niestety tylko mogę podnosić
    www.mkujawska.blogspot.com

od września na dogo jestem tylko w weekendy.

Domyślnie

Super jak narazie
    Jeśli uzbieracie całą sumę przed pierwszym to deklaruję wpłatę dla Jetta za leczenie
    tak chyba będzie najrozsądniej

Domyślnie

I do góry bo pilne i bardzo ważne

Domyślnie

Jest mi starsznie głupio ale mogę teraz jedynie podnieść ....

Domyślnie

Dzięki za odzew, chyba privki zaczynają przyciągać Podnosimy chłopaka.

Domyślnie

poszło 20 zł wiecej nie dam rady .......ale moze uzbieramy

Domyślnie

100+20=120 dzięki ewatr, grosz do grosza...

Domyślnie

Musi się udać
    do góry

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 27 1 2 3 4 11 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia