-
-
01-12-2010 20:11 Wiadomość od sponsora serwisu
Husse Lax&RisHypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym
Husse Lax&Ris to karma
Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.
Hypoalergiczny łosoś i ryż!
Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.
|
Odpowiednia dla psów o białej sierści
Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.
|
-
Popatrzcie, jak nam ładnie idzie w godzinkę 120zł,
-
Wspaniałe wieści! Wierzę, że będzie dobrze!
-
wysłałam 20 priv, do wszystkich, którzy byli na poprzednim wątku Emirka-Jetusia, jak każdy tu wejdzie i podniesie chociaż /a już są nawet pieniążki z tych privów/ to będzie sukces Jetusia
-
Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.
-
-

Napisał
Hund
Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.
ja jak zwykle za ciemna jestem, jak tego dokonać?

"Psia dusza większa jest od psa,i kiedy się uśmiechasz do niej Ona huśta się na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba,i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza,przecież przy Tobie jest psie niebo,z Tobą zostanie jego dusza..."-dla Ciebie moja Happy
-
OOOO, ja też niestety nie wiem, ale ktoś na tym poprzednim wątku robił bazarek na koszty leczenia, może się odezwie i pomoże
-
Banned
-
Banned
-
I ja tez podniose,chociaz wpłacic pieniazków nie moge to chociaż bede tu zagladac,podnosic i trzymac kciuki za transport Jecika.!(:
-
Do góry chłopaku, zbieramy kaskę
-
Niestety mogę tylko podnieść Jetta!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez MaxSta ; 27-09-2007 o 21:36
-
-
i hop do gury tylko kaska na domek potrzebna!
Fuxik [*]

-
No i co jest? Tak dobrze żarło i zdechło? Ja wiem, że to przed 1, ale chociaż deklaracje poproszę, wpłaty można zrealizować po MB Pieniężnej
-
-
-
Dziś tylko podniosę
W poniedziałek cosik wyskrobię
Podpis usunięty po raz kolejny - patrz Regulamin
-
-
-
Do góry kochany
domek czeka
-