+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 27 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26 do 50 z 667

Temat: Jett z fundacj Emir szczęśliwie dotarł do swojego domu.

Domyślnie

suuuuuper, jestem w szoku, zapomniałam dodać z wrażenia że Emirek 1.10 będzie miał wyjmowane te druty z łapek pod pełną narkozą i pod RTG- i zaś bidulkę czeka następny stresik...... ale jak na razie czuje się znakomicie.. , oby tak dalej z jego zdrówkiem....

"Psia dusza większa jest od psa,i kiedy się uśmiechasz do niej Ona huśta się na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba,i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza,przecież przy Tobie jest psie niebo,z Tobą zostanie jego dusza..."-dla Ciebie moja Happy

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Lax&Ris – Hypoalergiczna karma dla psów Husse Lax&Ris
    Hypoalergiczna karma dla psów z wrażliwym układem pokarmowym

Husse Lax&Ris to karma Super Premium na bazie łososia i ryżu przeznaczona dla psów ze skłonnościami do alergii.

Hypoalergiczny łosoś i ryż!
    Bezglutenowa karma Husse Lax&Ris nie zawiera pszenicy, wołowiny ani kurczaka. Przeznaczona jest dla psów cierpiących na problemy żołądkowe i jelitowe o podłożu alergicznym. Polecana również przy występowaniu alergii skórnych.

Odpowiednia dla psów o białej sierści
    Dzięki niskiej zawartości Beta-karotenu oraz miedzi karma Husse Lax&Ris nie powoduje przebarwień i pozwala utrzymać naturalny kolor włosa psa.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

Popatrzcie, jak nam ładnie idzie w godzinkę 120zł,

solito is on a distinguished road Avatar solito
    Mieszka w
    Bielawa /Dolny Śląsk/

Domyślnie

Wspaniałe wieści! Wierzę, że będzie dobrze!

Domyślnie

wysłałam 20 priv, do wszystkich, którzy byli na poprzednim wątku Emirka-Jetusia, jak każdy tu wejdzie i podniesie chociaż /a już są nawet pieniążki z tych privów/ to będzie sukces Jetusia

Domyślnie

Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.

Domyślnie

o, super pomysł, ja do bazarku też mogę dostawić parę (może)ciekawych rzeczy

"Psia dusza większa jest od psa,i kiedy się uśmiechasz do niej Ona huśta się na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba,i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza,przecież przy Tobie jest psie niebo,z Tobą zostanie jego dusza..."-dla Ciebie moja Happy

Domyślnie

Cytat Napisał Hund Zobacz post
    Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.
    ja jak zwykle za ciemna jestem, jak tego dokonać?

Domyślnie

OOOO, ja też niestety nie wiem, ale ktoś na tym poprzednim wątku robił bazarek na koszty leczenia, może się odezwie i pomoże

Banned ANETTTA is on a distinguished road
    Mieszka w
    z okolic będzina

Domyślnie

super sprawa kasa dla jetta do jego nowego domku

Banned ANETTTA is on a distinguished road
    Mieszka w
    z okolic będzina

Domyślnie

jett do domku smigaj mały

Domyślnie

I ja tez podniose,chociaz wpłacic pieniazków nie moge to chociaż bede tu zagladac,podnosic i trzymac kciuki za transport Jecika.!(:

mail : polaa.p@wp.pl tel: 694-000-505

Domyślnie

Do góry chłopaku, zbieramy kaskę

Domyślnie

Niestety mogę tylko podnieść Jetta!!!!!!!!
    Ostatnio edytowane przez MaxSta ; 27-09-2007 o 21:36

Domyślnie

taaaki wielki z niego przystojniak, a tak mało osób do niego zagląda,..... w górę......

Byłam dzisiaj u mojej kochanej Hapusi aby, a jest to wspaniała droga przez park, spacerkiem ok. 10-15 min i tak sobie pomyślałam że już za jakiś czas Emirek tę trasę pozna na pamięć.....

Domyślnie

i hop do gury tylko kaska na domek potrzebna!
    Fuxik [*]

Domyślnie

No i co jest? Tak dobrze żarło i zdechło? Ja wiem, że to przed 1, ale chociaż deklaracje poproszę, wpłaty można zrealizować po MB Pieniężnej

Domyślnie

Podnoszę...
    Rocky (*) Żegnaj mój najlepszy i najwierniejszy Przyjacielu (*)
    Zawsze będę Cię kochał... Czekaj tam na mnie...

Domyślnie

Wrocławianki mogę nauczyc robienia bazarku,tak jak mnie nauczyła jedna dogomaniaczka .Zgłoście się na kurs,zapisy od dziś

Nie mogę przyjmować zaproszeń na nowe wątki
    NIE WCHODŹCIE NA SZARY KUPON, TO WIELKIE OSZUSTWO

Domyślnie

Dziś tylko podniosę W poniedziałek cosik wyskrobię
    Podpis usunięty po raz kolejny - patrz Regulamin

Domyślnie

Edi,wielkie dzięki
    Głosowałaś może na Uciechów na Krakvecie?

Nie mogę przyjmować zaproszeń na nowe wątki
    NIE WCHODŹCIE NA SZARY KUPON, TO WIELKIE OSZUSTWO

Domyślnie

Poker, to ja się na ten kurs zapisuję, tylko proszę o przystępne tłumaczenie.
    No i zaczynamy pchać Jetusia od rana do góry, nadal brakuje 280,-

Domyślnie

Do góry kochany
    domek czeka

Domyślnie

Na kurs bazarkowy też się zapisuję, a nauka nie pójdzie w las, w potrzebie są jeszcze setki psich niedol które potrzebują pomocy

Domyślnie

Ejj, no gdzie te pieniążki? Na razie same bidki chyba wchodzą

Domyślnie

podnoszę

Mamy szczenięta!!!

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 27 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 12 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia