do gory !!!![]()
Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?|
Produkt 100% naturalny Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów. |
|
Unikalny proces produkcji Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki. |
przyznam, ze wrzesien mnie finansowo dobil ale jeszcze jakies 20-30 zl wyskrobię, tylko gdzie jest nr konta do wpłat?
dzodzo w pierwszym poście, ale dla Ciebie jeszcze specjalnie powtórzę, tylko skonkretyzuj kofana 20 czy 30?, jeśli łaska /wybierz odp. nr 2 hihihiih/
Bardzo dziękuję w imieniu Jetusia
Wpłaty na konto Fundacji Emir z dopiskiem "na transport Jetta II"
Fundacja dla Ratowania Zwierząt BezdomnychKonto Fundacji:
EMIR
Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola
no dobra-niech będzie 30![]()
Największe na świecie DZIęKUJę WSZYSTKIMforumowiczom, jestem pewna że do 1 uda nam się zapewnić Emirkowi transporcik
![]()
Kto wystawia bazarek na cel transportu dla Jetta??
Mam dwa kosmetyki do wystawieniai z chęcią oddam na ten cel
![]()
Mogę wystawić bazarek dla Jetta ale potrzebuję fantów
mam jak narazie dwa kosmetyki ( szampon nieużywany DOVE i spray do ciała brązujący psiknięty może 3 razy )
później poszukam coś jeszcze
jeśli nazbieramy coś więcej to wystawię ( przynajmniej spróbuję ) bazarek na podróż dla Jetta
jeśli ktoś coś ma to proszę o fotki ceny wywoławcze i kup teraz albo bez kup teraz
szkoda tylko, że czasu jest tak mało
Może wysłać priv do:
Hund
napisała:
Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.
I Majawrc też coś oferowała. Monia zrób może na razie ten bazarek ze swoimi rzeczami, a potem się dorzuci te rzeczy od dziewczyn, co Ty na to?
30 zl poszlo na konto, tzrymam kciuki za Jetta (i Atenkę)
Zakładki