+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 27 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 75 z 667

Temat: Jett z fundacj Emir szczęśliwie dotarł do swojego domu.

Domyślnie

do gory !!!

2. Husse - szwedzka karma dla psa i kota
    Husse Laxolja – olej z łososia dla psów Chcesz poprawić stan skóry i sierści swojego psa?
    Wypróbuj Husse Laxolja - 100% naturalny olej ze świeżego łososia norweskiego

Husse Laxolja to bogate źródło dobroczynnych kwasów tłuszczowych Omega-3, które zapobiegają stanom zapalnym skóry, a także zapewniają zdrową i lśniącą sierść.

Produkt 100% naturalny
    Husse Laxolja to 100% czysty olej z łososia. Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych, sztucznych barwników ani konserwantów.

Unikalny proces produkcji
    Olej Husse Laxolja produkowany jest wyłącznie ze świeżych ryb. Aby zapewnić najwyższą jakość, produkt powstaje w ciągu godziny od dostarczenia łososi do fabryki.

Jeżeli masz uwagi związane ze współpracą Dogomanii z Husse zapraszamy do dyskusji:
    http://www.dogomania.pl/threads/197383-Współpraca-Husse-i-Dogomania.pl

Domyślnie

przyznam, ze wrzesien mnie finansowo dobil ale jeszcze jakies 20-30 zl wyskrobię, tylko gdzie jest nr konta do wpłat?

Domyślnie

Cytat Napisał dzodzo Zobacz post
    przyznam, ze wrzesien mnie finansowo dobil ale jeszcze jakies 20-30 zl wyskrobię, tylko gdzie jest nr konta do wpłat?
    W 1 poscie

Domyślnie

dzodzo w pierwszym poście, ale dla Ciebie jeszcze specjalnie powtórzę, tylko skonkretyzuj kofana 20 czy 30?, jeśli łaska /wybierz odp. nr 2 hihihiih/
    Bardzo dziękuję w imieniu Jetusia
    Wpłaty na konto Fundacji Emir z dopiskiem "na transport Jetta II"

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych
    EMIR
    Konto Fundacji:
    Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
    Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

Domyślnie

Yes, yes yes
    Ja to mam siłę perswazji, hihihihi
    280-30 = 250 !!!!

Domyślnie

Największe na świecie DZIęKUJę WSZYSTKIM forumowiczom, jestem pewna że do 1 uda nam się zapewnić Emirkowi transporcik

"Psia dusza większa jest od psa,i kiedy się uśmiechasz do niej Ona huśta się na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba,i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza,przecież przy Tobie jest psie niebo,z Tobą zostanie jego dusza..."-dla Ciebie moja Happy

Domyślnie

No gdzie ty się chłopaku pałętasz, na 1 proszę!!!
    Tak do 1.10 Majawrc, to nie wiem czy się uda, bo zanim te wszystkie przelewiki pospływają do Emira, to już będzie pewnie po 1, ale damy radę, może do końca przyszłego tygodnia.
    Ostatnio edytowane przez graszka ; 28-09-2007 o 12:08

Domyślnie

Kto wystawia bazarek na cel transportu dla Jetta??
    Mam dwa kosmetyki do wystawienia i z chęcią oddam na ten cel

Domyślnie

No własnie Poker obiecała przeszkolić nas bazarkowo, ale zwiała, więc nie ma "umiących" zrobić bazarek

Domyślnie

No Jetuś słonko, gdzie Ci wszyscy, którzy tak cię dzisiaj mieli podnosić?

Domyślnie

Są są tylko z czasem ciężko

Domyślnie

przepraszam właśnie wróciłam od lekarza mam półpasiec..... i dopiero dopadłam kompa w pracy.....Podnoszę!!!

Domyślnie

Podnosze i pieniazki wplacone.
    Zdrowka dla psiaka i wszystkiego dobrego dla nowej wlascicielki !

Domyślnie

Lexie kofana, a jeszcze zdradź nam ile, bo odliczamy tu skrupulatnie ile jeszcze brakuje. Bardzo dziękuję

Domyślnie

Mogę wystawić bazarek dla Jetta ale potrzebuję fantów
    mam jak narazie dwa kosmetyki ( szampon nieużywany DOVE i spray do ciała brązujący psiknięty może 3 razy )
    później poszukam coś jeszcze
    jeśli nazbieramy coś więcej to wystawię ( przynajmniej spróbuję ) bazarek na podróż dla Jetta
    jeśli ktoś coś ma to proszę o fotki ceny wywoławcze i kup teraz albo bez kup teraz
    szkoda tylko, że czasu jest tak mało

Domyślnie

hoppppppppp

Domyślnie

Może wysłać priv do:

Hund

napisała:
    Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.

I Majawrc też coś oferowała. Monia zrób może na razie ten bazarek ze swoimi rzeczami, a potem się dorzuci te rzeczy od dziewczyn, co Ty na to?

Domyślnie

to jak dotąd mamy 30,- uzbierane w dniu dzisiejszym , poczekamy jeszcze na II zmianę, może cuś jeszcze będzie. Ładnie mi tu Jetusia podnosić, bo ja będę pewnie dopiero wieczorem.

Domyślnie

mogę podnosić , rzeczy na bazarek mogę przekazać.

Domyślnie

Cytat Napisał Hund Zobacz post
    mogę podnosić , rzeczy na bazarek mogę przekazać.
    Dzięki za podnoszenie a w sprawie bazarku dogadajcie się z monia3a Trzymajcie mi się tu cieplutko i kaskę liczcie

Domyślnie

30 zl poszlo na konto, tzrymam kciuki za Jetta (i Atenkę)

Domyślnie

Dzięki dzodzo, mnie już ręce bolą od tzrymania kciuków /zwłaszcza za Atenkę/.

Domyślnie

Wyślę 30 zł ale dopiero w poniedziałek rano (eliksirem to będzie we wtorek na koncie)
    Pozdrawiam

Udało mi się wpłacić dzisiaj .
    Ostatnio edytowane przez Pandisia ; 28-09-2007 o 16:32 Powód: dodano informację

Domyślnie

jeszcze raz podrzut!!! może ktoś nowy zauważy!!

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 27 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 13 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia